Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR a transferat un fundaş cu 142 de meciuri în Serie A! Mutare de ultim moment după eşecul cu Sivasspor din Conference League

OFICIAL | CFR a transferat un fundaş cu 142 de meciuri în Serie A! Mutare de ultim moment după eşecul cu Sivasspor din Conference League

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a pierdut joi, pe teren propriu, al doilea meci disputat în grupele Conference League. Clujenii au fost învinşi de formaţia turcă Sivasspor, scor 0-1. În celălalt meci al grupei, Slavia Praga a învins cu 3-2 pe Ballkani.

La puţin timp după eşec, CFR Cluj a luat atitudine şi a transferat un fotbalist cu 142 de meciuri în Serie A. 

Clubul CFR Cluj a anunţat, vineri dimineaţă, că a obţinut serviciile fotbalistului senegalez Ibrahima Mbaye, fundaş în vârstă de 27 de ani.

Ibrahima Mbaye a început fotbalul la Inter Milano, iar în sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Livorno, echipă pentru care a bifat 25 de meciuri în Serie A.

În 2015, fundaşul a ajuns la Bologna, prima dată sub formă de împrumut, iar mai apoi a fost achiziţionat definitiv şi a bifat peste 130 de apariţii în prima ligă, în tricoul formaţiei din nordul Italiei.

Noul fundaş de bandă al CFR Cluj a câştigat Cupa Africii anul acesta alături de naţionala Senegalului, competiţie în care a bifat 3 meciuri.

CFR Cluj a pierdut al doilea meci din grupele Conference League, scor 0-1 cu Sivasspor

Golul victoriei echipei oaspete a venit dintr-un penalti, dat pentru un fault al lui Deac la Angielski. Max-Alain Gradel a transformat în minutul 28, aducând victoria echipei vizitatoare.

Sivasspor a anunţat că echipa a jucat în meciul cu CFR Cluj purtând alt echipament decât cel normal deoarece bagajul în care se aflau echipamentele pentru joc s-a pierdut la aeroportul din Cluj. “În ciuda eforturilor, bagajul nu a putut fi găsit”, a adăugat clubul, menţionând că a obţinut permisiunea UEFA pentru un “echipament alternativ”, fără să precizeze de unde a obţinut echipamentul.  

Într-un alt meci din cadrul grupei G, Slavia Praga – FK Ballkani 3-2 (Frasheri 26 autogol, Olayinka 34, Masopust 41 / Krasniqi 23, Korenica 29).

În clasamentul grupei G conduce Slavia Praga, cu 4 puncte, urmată de Sivasspor, tot 4 puncte, dar golaveraj mai slab. Ballkani şi CFR Cluj au câte un punct.

Afla mai multe despre: cfr-super ligă-ibrahima mbaye 

viewscnt
Articole similare