Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a transferat încă un jucător. ”Îi urăm bun venit!”

OFICIAL | CFR Cluj a transferat încă un jucător. ”Îi urăm bun venit!”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a oficializat transferul fundaşului central Arlind Ajeti (29 de ani), fotbalist care a evoluat ultima dată în Italia, la Pordenone.

Arlind Ajeti a semnat cu CFR Cluj

În cariera sa, Arlind Ajeti a evoluat penru FC Basel, Frosinone, Torino, Crotone, Grasshoppers, Vejle, Reggiana, Padovaşi din vara lui 2022 era la Pordenone.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Arlind Ajeti, conform transfermarkt.de.

Arlind Ajeti a bifat cinci meciuri în grupele Ligii Campionilor pentru Basel, în sezoanele 2013/2014 şi 2014/2015. A adunat un total de 64 de minute.

Bun venit, Arlind Ajeti! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Arlind Ajeti este noul jucător al echipei noastre!

Fundaşul central cu origini albaneze, născut în Elveţia, a evoluat în Serie A pentru FC Torino, Frosinone Calcio sau Crotone. De-a lungul carierei, apărătorul a jucat şi în Elveţia pentru Grasshoper, dar şi pentru FC Basel, echipă alături de care a câştigat titlul de 4 ori şi a evoluat în Champions League şi Europa League.

Ajeti joacă pentru reprezentativa mare a Albaniei, echipă pentru care a bifat 21 de selecţii şi alături de care a participat la Campionatul European din 2016. Îi urăm bun venit în familia CFR şi îi dorim cât mai multe reuşite în tricoul alb-vişiniu!”, a anunţat clubul clujean.

 

Ajeti, al treilea jucător adus din Serie C

Transferurile operate de CFR Cluj, în această vară: Vasile Mogoş (Crotone), Philip Otele  (UTA), Cătălin Căbuz (Chindia), Arlind Ajeti (Pordenone) şi Matija Boben (Ternana).

De asemenea, s-au întors după împrumuturi Jefte Betancor, Otto Hindrich, Cătălin Itu şi Sergiu Buş.

Afla mai multe despre: arlind ajetipordenone 

viewscnt
Articole similare