You are here:

OFICIAL | CFR Cluj anunţă că Julio Baptista rămâne în Gruia: "Se simte foarte bine la clubul nostru şi nu şi-a manifestat dorinţa de a pleca"

OFICIAL | CFR Cluj anunţă că Julio Baptista rămâne în Gruia: "Se simte foarte bine la clubul nostru şi nu şi-a manifestat dorinţa de a pleca"

CFR Cluj

Comentarii

Clubul CFR Cluj a anunţat, miercuri, că Julio Baptista s-a integrat perfect în echipă şi nu şi-a manifestat dorinţa de a pleca de la CFR Cluj.

“Ca urmare a ultimelor articole apărute în presa din România, conform cărora Julio Baptista va pleca de la CFR Cluj, dorim să facem următoarele precizări: Julio Baptista este şi va fi în continuare jucătorul echipei noastre. Fotbalistul brazilian se simte foarte bine la clubul nostru, s-a integrat perfect în familia CFR şi nu şi-a manifestat dorinţa de a părăsi echipa. Cu experienţa pe care a acumulat-o în fotbal, Baptista a devenit rapid un jucător important în angrenajul CFR-ului şi este un model pentru jucătorii mai tineri”, se arată pe site-ul grupării clujene.

Conducerea clubului ardelean a admis că a trecut printr-o perioadă cu probleme după ratarea accederii în grupele Europa League şi a punctat că obiectivul echipei rămâne apărarea titlului de campioană a Ligii 1.

“Chiar dacă a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere sportiv după eliminarea din cupele europene, clubul nostru îşi continuă drumul în Liga 1, având acelaşi obiectiv, câştigarea campionatului. Ne pregătim pentru meciul de duminică cu FCSB şi suntem siguri că suporterii alb-vişinii ne vor fi din nou alături!”, se menţionează în comunicatul campioanei României.

Julio Baptista, fost mijlocaş al echipelor Real Madrid, Arsenal şi AS Roma, a semnat luna trecută un contract cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: baptistacfrliga 1 

viewscnt
Articole similare