Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj are un nou atacant. Transferul a costat 300.000 de euro

OFICIAL | CFR Cluj are un nou atacant. Transferul a costat 300.000 de euro

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va avea un nou atacant în lot, sub comanda noului antrenor Andrea Mandorlini, italianul care urmează să semneze cu echipa din Gruia.

Jefte Betancor (29 de ani) se întoarce la CFR Cluj după împrumutul din Cipru, de la Pafos FC. Clubul cipriot a anunat plecarea vârfului de atac.

OFICIAL | CFR Cluj are un nou atacant. Transferul a costat 300.000 de euro

Rămasă fără Dan Petrescu, plecat în Coreea de Sud la Jeonbuk, CFR Cluj îşi completează lotul pentru a ataca grupele Conference League. Echipa ardeleană va avea, începând din această vară, un nou atacant în lot: Jefte Betancor, fostul vârf de la FC Voluntari sau Viitorul, care va reveni în Gruia după împrumutul la Pafos.

Ciprioţii au anunţat, prin intermediul unui comunicat oficial, plecarea lui Jefte Betancor.  ”Pafos FC îi mulţumeşte fostului atacant Jefte Betancor pentru contribuţia sa în echipa noastră. Îi urăm toate cele bune în carieră”, este comunicatul celor de la Pafos.

Jefte a jucat doar 12 meciuri pentru Pafos, timp în care a marcat o dată. Acesta poate fi o variantă bună pentru atacul fostei campioane, având în vedere că Gabriel Debeljuh va pleca, iar Rangelo Janga nu a dat un randament atât de bun în play-off-ul Superligii.

Transferul lui Jefte de la Viitorul la Farul a costat 300.000 de euro, în vara  lui 2022.

Afla mai multe despre: jefte cfr clujcfr cluj atacant jeftejefte transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare