Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj, primul transfer din 2023! Dan Petrescu a primit un atacant

OFICIAL | CFR Cluj, primul transfer din 2023! Dan Petrescu a primit un atacant

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, miercuri, primul transfer din 2023! Campioana României şi-a luat atacant, un vârf pe care Dan Petrescu l-a dorit de mai multă vreme în Gruia.

Prin intermediul unui comunicat oficial, emis miercuri, CFR Cluj a anunţat transferul atacantului Anton Maglica (31 de ani).

OFICIAL | CFR Cluj, primul transfer din 2023! Dan Petrescu a primit un atacant

Dan Petrescu a primit primul jucător din 2023 la CFR Cluj. Un atacant, croatul Anton Maglica, în vârstă de 31 de ani, a semnat cu campioana României. Maglica a mai fost pe lista de transferuri a echipei din Gruia şi în trecut, însă mutarea nu a reuşit.

Acum, totul a mers bine şi transferul lui Maglica la CFR Cluj a fost anunţat oficial.

"Bine ai venit, Anton Maglica! Suntem bucuroşi să anunţăm primul transfer al acestei ierni! Anton Maglica, atacant în vârstă de 31 de ani, este noul jucător al echipei noastre. (...) Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări la CFR Cluj!", se arată în comunicat oficial al CFR-ului.

Atacantul de origine croată a început fotbalul în ţara natală la academia celor de la NK Osijek. La nivel de seniori, fotbalistul a bifat, până în prezent, 343 de partide şi a înscris 117 goluri, la cluburi precum Guizhou FC, Kayserispor, Hajduk Split, şi Apollon Limassol. În ultimul an şi jumătate a evoluat în Cipru pentru APOEL Nicosia.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Anton Maglica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujoficialtransferanton maglica 

viewscnt
Articole similare