Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cine e preşedintele Universităţii Craiova în următorii doi ani! Nicio surpriză la alegeri: "Mă votez cu ambele mâini"

OFICIAL | Cine e preşedintele Universităţii Craiova în următorii doi ani! Nicio surpriză la alegeri: "Mă votez cu ambele mâini"
Comentarii

Sorin Cârţu a fost ales în funcţia de preşedinte al clubului CS Universitatea Craiova, pe care o deţinea şi anterior scrutinului care a avut loc duminică şi la care a fost singurul candidat.

Sorin Cârţu, ales în funcţia de preşedinte al Universităţii Craiova

"Noapte magică: aceasta este descrierea perfectă a unei seri alb-albastre cu voi, al 12-lea jucător, în prim-plan.

Putem spune că astă-seară s-a obţinut o dublă victorie: atât a Ştiinţei în faţa CFR-ului, cât şi a <Maximului> Sorin Cârţu la alegerile pentru funcţia de preşedinte.

Suntem mândri să vă anunţăm faptul că Sorin Cârţu este preşedintele Universităţii Craiova pentru următorii 2 ani. Prin voturile exprimate de dumneavoastră, aţi dat legitimitate unui proiect unic în istoria fotbalului românesc. Şi acesta este doar începutul!

Persoane prezente la vot – 1.256

Număr de voturi valabil exprimate pentru Sorin Cârţu – 1.232

Voturi nule - 24", a anunţat clubul oltean.

Alegerile au avut loc cu ocazia meciului CS Universitatea Craiova - CFR Cluj. Formaţia olteană s-a impus, cu scorul de 3-2, în partida din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Craiovenii au revenit de la 1-2 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+6.

Sorin Cârţu: "Mă votez cu ambele mâini"

"Aş fi vrut să fie mai mulţi candidaţi, dar, din păcate, nu au venit. Eu o iau ca un gest de respect al lor faţă de numele meu, de persoana mea, faţă de ce am reprezentat pentru oraşul Craiova.  Este o responsabilitate şi îi asigur că speranţele pe care şi le-au pus în mine şi când am fost fotbalist, şi când am fost antrenor, şi acum ca preşedinte... Nu am să-i dezamăgesc. O să dau tot ce se poate şi ce depinde de mine ca să fac lucruri pozitive.

Cum să mă abţin? O să mă votez cu ambele mâini. Azi (n.r. - duminică) e ziua preşedinţilor, se votează peste tot. Nu mai spun ordinea, la Craiova, în Franţa, la PNL, toată lumnea e pe vot azi", a declarat Sorin Cârţu, imediat după meciul din Oltenia, în care Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2 împotriva lui CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: sorin cartuuniversitatea craiovapresedinte universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare