Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Continuă ”curăţenia” de vară la Arad. UTA s-a despărţit de un jucător ce a fost exponenţial în sezonul trecut

OFICIAL | Continuă ”curăţenia” de vară la Arad. UTA s-a despărţit de un jucător ce a fost exponenţial în sezonul trecut

Superliga

Comentarii

Erion Hoxhallari nu mai este fotbalistul UTA-ei. Albanezul s-a transferat la Arad în vara anului trecut, după 11 sezoane petrecute în ţara sa natală.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a ”Bătrânei Doamne”. 

”UTA şi Erion Hoxhallari au ajuns astăzi la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractului. În sezonul precedent, jucătorul albanez în vârstă de 27 de ani a bifat 26 de meciuri în Superligă, 6 în Cupa României, dar şi ambele jocuri ale manşei de promovare/rămânere în prima divizie. A reuşit să marcheze o dată în Superligă, în victoria cu CS Mioveni, 2-0, dar şi un gol în Cupa României, tot cu CS Mioveni, într-un succes cu 3-0. 

Îi mulţumim pentru perioada petrecută la Arad şi îi urăm multă baftă în viitor!”, a notat UTA.

În sezonul trecut, Hoxhallari a bifat 33 de meciuri în toate competiţiile pentru UTA şi a marcat două goluri. Este cotat de Transfermarkt la 550.000 de euro. Albanezul este al 11-lea fotbalist ce pleacă în această vară de la formaţia antrenată de Mircea Rednic, după portarii Dragoş Balauru şi Haralambie Mociu, fundaşii Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic şi mijlocaşii Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone şi Willie Barbosa.

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare