You are here:

OFICIAL | Corvinul şi-a luat la revedere de la Marius Coman! Atacantul va face pasul spre Superligă

OFICIAL | Corvinul şi-a luat la revedere de la Marius Coman! Atacantul va face pasul spre Superligă

Fotbal intern

Comentarii

Corvinul Hunedoara şi a luat la revedere de la Marius Coman (27 de ani), golgheterul echipei.

Coman pleacă de la Corvinul. Anunţul oficial

Aşa cum a anunţat deja Orange Sport în exclusivitate, Coman va ajunge la Sepsi. Aşadar echipa din Sf. Gheorghe tace şi face! Storck a reuşit primul transfer important chiar înainte de încheierea sezonului. 

  • Marius Coman a înscris 16 goluri în 35 de meciuri în acest sezon.

”Mulţumim, Marius Coman! 

Sosit în vara lui 2022 la #Hunedoara, Marius Coman a devenit, treptat, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei noastre, pentru care a fost şi cel mai bun marcator în anul revenirii în Liga a doua! 

Sezonul actual, Marius a evoluat, în total în 36 de partide oficiale, în campionat şi în Cupă, reuşind să puncteze de 16 ori (10 goluri în Liga a doua, 6 în Cupa României), bifând 2.997 de minute pe teren - cele mai multe din lotul nostru!

Acum, cu o Cupă a României în palmares, Marius Coman va face pasul spre SuperLigă, iar nouă nu ne rămâne decât să îi mulţumim pentru tot ce a realizat în aceşti ani, în tricoul echipei noastre!

"Se încheie cel mai frumos capitol din cariera mea de până acum! Am trăit la Corvinul doi ani plini de emoţie şi realizări. Noi nu am fost doar o echipă, am fost o familie, iar asta s-a văzut şi pe teren, unde am reuşit o performanţă istorică! Mă bucur că am avut şansa de a face parte din această poveste şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi au avut încredere în mine! Poate cândva drumurile noastre se vor interesecta din nou! Hai CORVINUL", a spus fostul nostru număr nouă.

Multă baftă, Marius! Hai, Corvinu'!”, a fost mesajul postat de Corvinul. 

Pe lângă Marius Coman, Sepsi a mai rezolvat două transferuri pentru sezonul următor. Hotnews scrie că gruparea condusă de Laszlo Dioszegi a bătut palma cu Mihajlo Neskovic (24 de ani), extremă stânga din Serbia, de la FK Vozdovac, dar şi cu mijlocaşul central brazilian Marcelo Freitas (29 de ani), care îşi încheie contractul cu UTA Arad.

Afla mai multe despre: marius comancorvinul hunedoaracupa 

viewscnt
Articole similare