Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Crina Pintea a revenit la CSM Bucureşti

OFICIAL | Crina Pintea a revenit la CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

Handbalista Crina Pintea, pivot al naţionalei României şi campioană cu Gyor în 2022, a revenit la CSM Bucureşti, cu care a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

CSM Bucureşti a anunţat revenirea jucătoarei marţi seară, la câteva zile după ce Crina Pintea a decis să întrerupă de comun acord contractul cu campioana Ungariei, Gyor ETO, care a anunţat ulterior că impune o taxă de transfer.

Crina Pintea a mai jucat la CSM Bucureşti între anii 2019-2021.

Pintea şi-a început cariera la Oltchim Râmnicu Vâlcea în 2006, trecând pe la mai multe cluburi din Europa, precum Thuringer şi Paris 92, înainte de a semna cu Gyor în 2018.

Crina a făcut parte din EHF Champions League All-Star team în 2019, iar în 2018 a făcut parte din echipa ideală de la Campionatul European.

“Am ales să mă întorc la CSM Bucureşti, pentru că am trăit foarte multe momente frumoase alături de echipă, alături de fete şi de staff. Un factor important în decizia pe care am luat-o este sora mea, care face parte din aceeaşi echipă şi îmi doresc foarte mult să jucăm împreună! De asemenea, obiectivele pe care CSM Bucureşti le are mă motivează şi îmi doresc foarte mult să le îndeplinim împreună!”, a declarat Crina Pintea la semnarea contractului.

La CSM Bucureşti, Crina Pintea va evolua pe postul de pivot, alături de Ema Ramusovic şi de sora ei, Andreea Ailincăi.

Afla mai multe despre: crina pinteacsm bucurestioficial 

viewscnt
Articole similare