Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cristi Tănase a semnat cu o echipă din străinătate! FOTO | Mijlocaşul şi-a schimbat look-ul şi a ajuns de nerecunoscut

OFICIAL | Cristi Tănase a semnat cu o echipă din străinătate! FOTO | Mijlocaşul şi-a schimbat look-ul şi a ajuns de nerecunoscut galerie foto

Stranieri

Comentarii

Cristi Tănase şi-a găsit un nou angajament după ce s-a despărţit de FCSB. Fostul internaţional român a semnat cu Eskişehirspor - liga a doua din Turcia. Tănase a surprins la prezentarea oficială cu un look foarte ”sălbatic”. :)

Cristi Tănase a semnat în iarnă cu FCSB, în speranţa că va reuşi să-şi reintre în formă şi să prindă apoi un nou contract bun. Mijlocaşul de 31 de ani anucat însă foarte puţin. Cu toate acestea, a reuşit să prindă un nou contract în Turcia. De data aceasta, în liga a doua.

Eskişehirspor a terminat anul trecut pe locul 14 în liga secundă, dar acum îşi propune promovarea şi a prezentat oficial opt achiziţii. Printre jucătorii transferaţi este şi Cristi Tănase. Fostul mijlocaş al FCSB-ului s-a afişat la prezentarea oficială cu o barbă neobişnuit de mare. :)

Cristi Tănase a mai jucat în Turcia, la Sivasspor şi Karabukspor, ambele în prima ligă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristi tanaseeskisehirspor 

viewscnt
Articole similare