Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj. Metoda inedită aleasă de ardeleni pentru a anunţa revenirea antrenorului

OFICIAL | Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj. Metoda inedită aleasă de ardeleni pentru a anunţa revenirea antrenoruluigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat oficial revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică.

CFR Cluj a preferat să posteze un clip video special pentru revenirea lui Dan Petrescu la conducerea echipei, în locul fotografiei clasice cu anunţul.

Deşi, iniţial, conducerea CFR-ului şi Dan Petrescu s-ar fi înţeles ca antrenorul să preia banca tehnică a echipei abia în vară, acum, planurile lui Nelu Varga s-au schimbat radical. Finanţatorul ardelenilor se teme că echipa sa poate rata calificarea în sezonul următor al cupelor europene şi l-a convins încă de acum pe antrenor să semneze.

Astfel, Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a CFR-ului încă din această primăvară. Primul meci al antrenorului la întoarcerea în Cluj va fi chiar în ziua de Paşte, pe 5 mai, împotriva Rapidului.

Demis din Coreea de Sud, de la Jeonbuk, antrenorul ar fi semnat un contract pe trei sezoane.

Dan Petrescu revine pentru a patra oară pe banca CFR-ului. În precedentele mandate la gruparea ardeleană, antrenorul a cucerit patru titluri în Superliga, în 2018, 2019, 2020 şi 2022.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare