Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dani Coman, noul preşedinte de la FC Argeş: ”Vreau să reconstruim acest club”

OFICIAL | Dani Coman, noul preşedinte de la FC Argeş: ”Vreau să reconstruim acest club”

FC Argeș

Comentarii

Dani Coman este noul preşedinte al echipei FC Argeş.

Coman, prezentat oficial la FC Argeş

Dani Coman a participat marţi, 28 mai, la prima sa conferinţă de presă din postura de preşedinte la FC Argeş, avându-l alături şi pe primarul Piteştiului, Cristian Gentea.

Coman a vorbit despre obiectivele echipei pentru urmptorul sezon: ”Vreau să reconstruim acest club”.

Noul preşedinte al clubului alb-violet a spus că îşi doreşte să facă performanţă atât la juniori, cât şi la seniori şi că în această privinţă e foarte calm, fiindcă e convins că va reuşi în demersul său.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Nu a fost uşor. Ştiu de câte ori am vorbit la telefon. Nu a fost o decizie uşoară. Am plecat în 2005, în luna ianuarie, de la Argeş la Rapid. M-am întors după 19 ani, într-un moment greu, dificil. Vreau să reconstruim acest club. E important ca acest club să reziste. Este perfect adevărat că ne dorim să ajungem în Liga 1. E foarte important ca acest club să facă paşii corecţi. Trebuie să reconstruim. Am încredere mare în domnul primar, ştiu cât de mult iubeşte acest club. Am venit cu tot sufletul şi sper să facem lucruri deosebite la Piteşti.

Eu mi-aş fi dorit să găsesc Argeşul în Liga 1. Fotbalul nu-ţi oferă garanţii, nu e matematică. Nu aş vrea să fac greşelile pe care le-au făcut alţii în trecut. Sunt entuziasmat să îmi văd prieteni vechi aici. Am nevoie de toată lumea pentru a ne dezvolta. Am nevoie să fim o adevărată familie pentru a reuşi ce ne-am propus.

Sunt foarte liniştit, deşi responsabilitatea este mare. Văd bucuria oamenilor şi sunt mândru că lumea nu a uitat că sunt piteştean şi că am făcut lucruri bune. Nu rămâne decât să muncesc zi de zi. Sper ca împreună să ne putem bucura de succesele obţinute.”, a declarat Dani Coman, în cadrul conferinţei de presă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: dani comanfc argeşprezentare oficială 

viewscnt
Articole similare