Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Declaraţiile lui Karim Benzema după ce a semnat cu noua echipă! Are contract până în 2026: "Sunt aici să câştig"

OFICIAL | Declaraţiile lui Karim Benzema după ce a semnat cu noua echipă! Are contract până în 2026: "Sunt aici să câştig"
Comentarii

Karim Benzema (35 de ani) a ales Arabia Saudită, după o carieră întreagă în Europa. Francezul a fost prezentat oficial de Al-Ittihad, club din Arabia Saudită.

Karim Benzema a fost prezentat oficial şi a oferit prima reacţie: "Arată că fotbalul se dezvoltă"

Francezul a jucat duminică ultimul său meci pentru Real Madrid, după 14 sezoane petrecute la clubul madrilen. În ziua în care Karim Benzema a susţinut o conferinţă emoţionantă în Spania, el a fost prezentat în Arabia Saudită la Al-Ittihad.

„Benzema este aici! Un nou tigru va rage! Bine ai venit la Ittihad!”, a anunţat Al-Ittihad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by نادي الاتحاد السعودي (@ittihadclub.sa)

Campionul mondial cu Franţa a oferit şi primele declaraţii, după ce a schimbat clubul la 14 ani distanţă de când a semnat cu Real Madrid. 

”Al-Ittihad este o provocare nouă pentru mine. Este un campionat bun şi sunt mulţi jucători buni. Cristiano Ronaldo este deja aici. Îmi este prieten şi arată că fotbalul din Arabia Saudită se dezvoltă. Sunt aici să câştig, aşa cum am făcut-o şi în Europa”, a declarat Karim Benzema.

Cu câteva ore înainte, fostul jucător de la Lyon, care a ajuns la Real la vârsta de 21 de ani, şi-a amintit de întâlnirea cu Pérez. "Mi-am spus că el a fost omul care i-a adus pe Ronaldo şi Zidane", a râs Benzema, care spune că a "savurat ca un copil" fiecare victorie şi fiecare dintre cele 25 de trofee pe care le-a câştigat la Madrid.

 

Afla mai multe despre: karim benzemakarim benzema al ittihadclub nou karim benzema 

viewscnt
Articole similare