Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Demitere în Premier League: echipa sa avea 12 etape consecutive fără victorie

OFICIAL | Demitere în Premier League: echipa sa avea 12 etape consecutive fără victorie

Premier League

Comentarii

Crystal Palace a renunţat la serviciile tehnicianului francez Patrick Vieira (46 de ani), vineri, după o serie de 12 meciuri fără victorie.

  • Din staff-ul lui Vieira, rămâne la echipă doar antrenorul portarilor, Dean Kiely.

Patrick Vieira, demis de la Crystal Palace

Crystal Palace nu a mai câştigat un meci din 31 decembrie şi miercuri a fost învinsă de Brighton, scor 1-0, aceasta fiind a treia înfrângere consecutivă. În ultimele 12 meciuri, echipa Crystal Palace a înregistrat şapte înfrângeri şi cinci remize.

În acest moment, Crystal Palace se află pe locul 12 în Premier League, cu 27 de puncte, însă este la doar trei puncte distanţă de primul loc ce duce liga secundă, ocupat în acest moment de Bournemouth.

Această decizie dificilă s-a luat cu mare regret. Însă până la urmă rezultatele din ultimele luni ne-au plasat într-o poziţie precară în campionat şi am simţit că este necesară o schimbare pentru a ne da cea mai bună şansă de a ne menţine în Premier League”, a declarat preşedintele clubului, Steve Parish.

Patrick Vieira se afla pe banca celor de la Palace din iulie 2021, timp în care a adunat 74 de partide, având următorul palmares: 22 de victorii, 24 de rezultate de egalitate şi 28 de înfrângeri. Golaveraj: 86-90.

Momentan, cariera de antrenor a lui Vieira nu se ridică la nivelul celei de fotbalist. Ca tehnician le-a pregătit doar pe New York City, Nice şi Crystal Palace, în timp ce ca fotbalist a îmbrăcat tricourile formaţiilor Milan, Arsenal, Juventus, Inter şi Manchester City.

 

Afla mai multe despre: vieiracrystal palace 

viewscnt
Articole similare