Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Denis Alibec a fost prezentat la Kayserispor! Fosta echipă a lui Marius Şumudică l-a transferat pe atacantul naţionalei

OFICIAL | Denis Alibec a fost prezentat la Kayserispor! Fosta echipă a lui Marius Şumudică l-a transferat pe atacantul naţionalei

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) a plecat de la Astra şi a fost prezentat oficial la Kayserispor, echipă din Turcia pe care a antrenat-o şi Marius Şumudică. Turcii au făcut anunţul, vineri, pe Twitter.

Deşi trebuia să meargă în Arabia Saudită, Denis Alibec a ajuns, totuşi, în Turcia, în prima ligă. Kayserispor a reuşit să-l transfere pe atacantul Astrei, care a semnat şi a fost prezentat oficial la echipa românilor Silviu Lung Jr. şi Cristi Săpunaru. Cei trei au fost colegi la Giurgiu şi acum vor face echipă şi în Turcia.

"Bine ai venit, Denis Alibec!", au scris turcii de la Kayserispor pe Twitter.

Transferul lui Denis Alibec de la Astra la Kayserispor a fost negociat vineri dimineaţa, după ce joi atacantul a fost prezentat pe pagina de Twitter de clubul Al-Quadisiyah, din Arabia Saudită. Kayserispor le-a luat faţa şi maghiarilor de la Ferencvaros, club care abia s-a calificate în grupele Champions League. Ferencvaros a mai cerut o săptămână de gândire, iar Kayserispor s-a mişcat mai repede. De asemenea, Denis Alibec va avea un salariu superior în Turcia, faţă de cel oferit de Ferencvaros.

Alibec a fost dorit şi de Marius Şumudică la actuala sa echipă, Gaziantep FK, dar a ajuns la fosta echipă a antrenorului român, Kayserispor.

Anunţul "oficial" al arabilor de la Al Quadisiyah este încă postat pe pagina oficială de Twitter a clubului:

Afla mai multe despre: denis alibectransferoficialkayserispor 

viewscnt
Articole similare