Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Denumirea stadionului Barcelonei s-a schimbat. Cum se numeşte acum arena

OFICIAL | Denumirea stadionului Barcelonei s-a schimbat. Cum se numeşte acum arena

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat, vineri, prin intermediul unui comunicat oficial că parteneriatul cu Spotify a intrat în vigoare şi, astfel, denumirea stadionului s-a schimbat.

Spotify este noul sponsor principal al Barcelonei, care a fost trecut pe tricourile de joc al catalanilor. Clubul catalan a anunţat, vineri, ca parteneriatul cu Spotify a intrat în vigoare şi, astfel, denumirea stadionului a fost schimbată oficial.

OFICIAL | Denumirea stadionului Barcelonei s-a schimbat. Cum se numeşte acum arena

Barcelona şi Spotify, una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming online, au semnat un partneriat prin intermediul căruia catalanii vor încasa sume importante de bani. Spotify a fost trecut pe tricourile Barcelonei ca sponsor principal, însă în contract este trecută şi schimbarea numel stadionului.

De la 1 iulie, stadionul Barcelonei se numeşte Spotify Camp Nou, iar oficialii clubului au făcut deja schimbările necesare în afara arenei pentru a scoate în evidenţă noul nume.

"Începând de la 1 iulie, parteneriatul dintre FC Barcelona şi Spotify a început, iar cea mai cunoscută platformă de streaming a devenit partenerul principal al clubului. Ca parte din înţelegere, compania suedeză a devenit "partener de titulatură" al stadionului, ceea ce înseamnă că de astăzi numele stadionului este Spotify Camp Nou", se arată într-un comunicat oficial al Barcelonei.

Cifrele contractului semnat între Barcelona şi Spotify

Înţelegerea dintre Spotify şi Barcelona va genera venituri importante pentru clubul catalan. Compania de streaming va vira 280 de milioane de euro în următorii trei ani, doar pentru a fi principalul sponsor pe tricourile de joc şi de antrenament, la echipa de fotbal masculin şi feminin.

În plus, Spotify va mai plăti 5 milioane de euro pe an pentru ca denumirea stadionului Camp Nou să fie schimbată şi să aibă un titlu comercial. Numele "Spotify Camp Nou" va aduce în conturile Barcelone o sumă şi mai mare, deoarece suma de 5 milioane de euro va creşte odată ce noua arenă vi contruită: 20 de milioane de euro pe an.

Spotify va deţine drepturile comerciale asupra denumirii stadionului Barcelonei pentru o perioadă de până la 20 de ani.

Afla mai multe despre: barcelonacamp nounumestadion 

viewscnt
Articole similare