Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Diego Costa a semnat cu Atletico din Brazilia, la opt luni după ce a "rupt" contractul pe Wanda Metropolitano!

OFICIAL | Diego Costa a semnat cu Atletico din Brazilia, la opt luni după ce a "rupt" contractul pe Wanda Metropolitano!

Campionate

Comentarii

Diego Costa (32 de ani) şi-a găsit echipă şi a fost prezentat oficial, la mai mult de şase luni de la despărţirea de Atletico Madrid.

Diego Costa, noul fotbalist al brazilienilor de la Atletico Mineiro!

În ianurie 2021, Diego Costa le-a cerut şefilor de la Atletico Madrid să îi rezilieze contractul. De atunci, atacantul a fost liber de contract şi în jurul său s-au speculat multe posibile destinaţii, ba chiar s-a spus că s-ar putea lăsa de fotbal. Se pare, însă, că într-un final acesta a semnat un nou acord cu o nouă formaţie.

Brazilienii de la Atletico Mineiro l-au prezentat oficial pe atacantul care a jucat două finale de Liga Campionilor cu Atletico Madrid.

Ultima apariţie a lui Diego Costa pe terenul de fotbal s-a înregistrat în decembrie 2020, mai exact pe 22 decembrie, într-un meci câştigat de Atletico Madrid cu 2-0 contra lui Real Sociedad. Atunci, Costa l-a înlocuit pe Luis Suarez în minutul 87.

La Atletico Mineiro, Diego Costa va avea concurenţă puternică în atac. Hulk, Eduardo Sasha, Edu Vargas, Jefferson Savarino şi Ignacio Fernandez sunt ceilalţi jucători de atac din lotul liderului campionatului din Brazilia.

Afla mai multe despre: diego costaoficialatletico mineiro 

viewscnt
Articole similare