Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Diego Fabbrini şi-a găsit echipă după despărţirea de Dinamo

OFICIAL | Diego Fabbrini şi-a găsit echipă după despărţirea de Dinamo

Superliga

Comentarii

Diego Fabbrini s-a despărţit de Dinamo şi a semnat cu Ascoli, în Serie B.

Fabbrini a fost transferat de Dinamo, în vara lui 2019, liber de contract, de la ŢSKA Sofia. Italianul a mai jucat în Italia pentru Empoli, Udinese, Palermo, Siena şi Spezia.

Ultima sa experienţă în Italia a fost la Spezia în 2017, atunci când a bifat 17 meciuri şi a marcat un gol. Diego Fabbrini a mai jucat în cariera sa la Watford, Millwall, Birmingham City, Middlesbrough, Ovideo, FC Botoşani şi CSKA Sofia.

La Dinamo s-a transferat în 2019 şi a marcat de două ori în 52 de meciuri. Fabbrini are şi o selecţie în naţionala Italiei, bifată în 2012. 

Ce a spus Fabbrini după despărţirea de Dinamo:

„Toată lumea ştie în ce situaţie este Dinamo acum. Pe mine nu mă mai interesează, o să-mi găsesc o altă echipă. Avocatul meu a început sa lucreze. Singura parte bună de la Dinamo au fost fanii. Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea.

Pe mine de acum înainte nu mă mai interesează. Îmi voi găsi o altă echipă, voi încerca o nouă experienţă. Acum urmează un nou meci, la tribunal. Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat. Vorbiţi cu avocatul meu

DDB au spus prea multe lucruri. DDB a minţit la fel de mult ca oricare patron. Adevăraţii fani ai acestei echipe au pus banii din buzunarul lor pentru a salva clubul. Acum nu mă mai întorc în România, dar în viitor nu se ştie ce va urma”, a spus Fabbrini, pentru Pro TV.

 

Afla mai multe despre: dinamodiego fabbriniascoli 

viewscnt
Articole similare