Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo va împărţi stadionul din "Ştefan cel Mare" cu o altă echipă din Liga 1. Va evolua o bună perioadă pe stadionul din Bucureşti

OFICIAL | Dinamo va împărţi stadionul din "Ştefan cel Mare" cu o altă echipă din Liga 1. Va evolua o bună perioadă pe stadionul din Bucureşti

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a anunţat azi presa că îşi va schimba stadionul unde va disputa partidele. Ilfovenii vor evolua în această primă parte a campionatului pe stadionul lui Dinamo.

Anunţ de ultimă oră | Academica Clinceni va evolua o bună perioadă pe stadionul lui Dinamo. Cerinţa impusă

UPDATE | LPF a anunţat, oficial, că pe stadionul Dinamo va juca echipa din Ilfov: "Academica Clinceni va disputa meciurile de acasă pe stadionul Dinamo, până la finalizarea lucrărilor de refacere ale arenei proprii.

Prima partidă pe care o va juca în baza sportivă din bulevardul Ştefan cel Mare va fi cea din etapa a 7-a, cu CS Mioveni, programată luni, 30 august, cu începere de la ora 18.00". 

Academica Clinceni îşi schimbă, temporar, „casa”. La stadionul din Clinceni au început lucrările de modernizare, astfel că echipa se mută la Bucureşti. 

Ilfovenii vor evoluat pe stadionul lui Dinamo.

„Din cauza faptului că au început lucrările de modernizare la stadionul ”CLINCENI ARENA” din Clinceni, clubul a solicitat LPF programarea meciurilor din organizarea proprie pe stadionul ”DINAMO” din Bucuresti, încheind în acest sens un contract pentru dreptul de folosinţă.

Astfel vă informăm că începand cu meciul din etapa a VII-a, ACADEMICA Clinceni îşi va disputa meciurile de acasă pe stadionul ”DINAMO” din BUCUREŞTI”.

Ilfovenii au avut o cerinţă clară: 

„Totodată, având în vedere faptul că pe acest stadion îşi mai organizează meciurile şi FC Dinamo 1948, precum şi faptul că amândouă echipe îşi dispută meciurile de acasă în aceleaşi etape, vă rugăm să aveţi în vedere acest aspect la programarea jocurilor, o perioadî pentru igienizare şi pentru refacerea gazonului fiind recomandată între cele doua meciuri”. 

După ce a fost o adevărată revelaţie în sezonul trecut, Academica Clinceni nu se regăseşte în această stagiune. A pierdut, recent, cu 1-2 pe teren propriu în faţa celor de la U Craiova 1948 şi a bifat a patra înfrângere din 4 etape.

Afla mai multe despre: academica clincenidinamostadion clinceni 

viewscnt
Articole similare