You are here:

OFICIAL | Dorinel Munteanu s-a întărit cu un jucător de naţională. A avut evoluţii remarcabile la Steaua şi a semnat cu Oţelul Galaţi

OFICIAL | Dorinel Munteanu s-a întărit cu un jucător de naţională. A avut evoluţii remarcabile la Steaua şi a semnat cu Oţelul Galaţigalerie foto

Superliga

Comentarii

David Maftei (21 de ani) a fost împrumutat de Farul la Oţelul Galaţi. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al formaţiei de la malul Dunării.

”Un internaţional român Under 21 va îmbrăca tricoul Oţelului în stagiunea 2024-25. Este vorba de fundaşul dreapta David Iulian Maftei care va juca în roş-alb-albastru sub formă de împrumut de la Farul Constanţa

Talentatul fundaş dreapta David Maftei, care va împlini peste două zile 19 ani, se află în proprietatea clubului Farul Constanţa, însă în sezonul trecut a jucat pentru CSA Steaua Bucureşti, în Liga 2. Tot în eşalonul secund a evoluat şi în campionatul 2022-23, dar la Unirea Dej, de asemenea sub forma unui transfer temporar. După aceşti doi ani, Maftei are cifre impresionante pentru postul său: 55 de partide de Liga 2 şi Cupa României, 5 goluri şi 10 assist-uri.

Calităţile sale au ajuns şi în vederea tuturor selecţionerilor de la naţionalele de juniori şi tineret. Produs al Academiei Hagi, David a fost convocat atât la reprezentativele Under 16, Under 17, Under 18, Under 19, cât şi la naţionala Under 21, cu toate că încă are 18 ani.

Maftei este eligibil pentru regula Under 21 şi a semnat un contract pe un an de zile, perioadă în care se va afla sub formă de împrumut de la Farul Constanţa”, a notat ascotelul.ro.

David Maftei (19 ani) a crescut la Academia Hagi şi a avut evoluţii remercabile în Ghencea în stagiunea precedentă. Tânărul fundaş dreapta a prins 28 de meciuri în tricoul echipei antrenate de Daniel Opriţa, a marcat patru goluri şi a livrat cinci pase decisive, cifre impresionante pentru un tânăr apărător.

”Sunt încântat de şansa care mi se oferă, aceea de a juca în Superliga, şi sper să o fac cât mai bine pentru Oţelul Galaţi. Aştept cu nerăbdare sezonul oficial, iar atunci când antrenorul va apela la serviciile mele, voi da totul pentru echipă. Hai, Oţelul!”, a spus David Maftei, pentru sursacitată.

(FOTO: ascotelul.ro)

Afla mai multe despre: superligaoţelul galaţisteaua 

viewscnt
Articole similare