You are here:

OFICIAL Dorinel Munteanu şi-a luat un nou fundaş central. Nikola Stevanovic a semnat cu Oţelul Galaţi

OFICIAL Dorinel Munteanu şi-a luat un nou fundaş central. Nikola Stevanovic a semnat cu Oţelul Galaţi

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi anunţă transferul fundaşului central sârb Nikola Stevanović, care şi-a încheiat contractul cu gruparea de prim eşalon Napredak Kruševac din ţara sa natală.

Un nou transfer la Oţelul Galaţi

Nikola a semnat un contract pe un sezon, cu posibilitatea prelungirii pe încă un an.

”Stevanović, 1.90 metri, 25 de ani, vine la Galaţi din prima ligă a Serbiei, acolo unde a jucat în stagiunea 2023-2024 la Napredak Kruševac, echipă cu care a prins play-off-ul campionatului. În tricoul lui Napredak a prins 16 meciuri de campionat şi 1 de Cupă, ultima sa partidă fiind chiar un duel cu Steaua Roşie Belgrad câştigat de formaţia care avea să obţină şi trofeul de campioană.

Noul stoper al Oţelului are la activ şi două sezoane la FC Ingolstadt, din 2. Bundesliga, dar şi alţi şapte ani competiţionali de prim eşalon în ţara natală. El a debutat la 18 ani în Super Liga Serbiei pentru Radnički Niš, club la care s-a format şi pe care l-a reprezentat timp de 6 sezoane.

A şi marcat de 4 ori pentru această echipă, de 2 ori în campionat, celelalte 2 goluri fiind reuşite în Cupă. În anul competiţional 2018-2019 a fost împrumutat la Dinamo Vranje, de asemenea pe prima scenă. Nikola a adunat, astfel, la seniori 140 de partide oficiale.

De remarcat este şi faptul că Stevanović a fost convocat, în ianuarie 2021, pentru două meciuri amicale ale primei reprezentative a Serbiei: a jucat într-o partidă cu Republica Dominicană şi a fost rezervă cu Panama. El are şi 3 jocuri în naţionala Under 18 a statului cu capitala la Belgrad”, au scris gălăţenii despre noul lor fundaş central. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanunikola stevanovicoţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare