Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Două transferuri într-o zi la Rapid. Un nou jucător a semnat cu giuleştenii!

OFICIAL | Două transferuri într-o zi la Rapid. Un nou jucător a semnat cu giuleştenii!

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat, joi, încă un transfer după Andrei Ciobanu (24 de ani). Valentin Costache (23 de ani), fostul fotbalist de la Dinamo sau CFR Cluj, a semnat cu trupa din Giuleşti.

Două transferuri într-o singură zi la Rapid, club care ţinteşte play-off-ul din Liga 1 în sezonul viitor. Valentin Costache a semnat şi el cu Rapid.

OFICIAL | Două transferuri într-o zi la Rapid. Un nou jucător a semnat cu giuleştenii!

După anunţul transferului lui Andrei Ciobanu, Rapid a anunţat, joi, şi transferul lui Valentin Costache, de care CFR Cluj a fost de acord să se despartă. Costache, jucător crescut de Dinamo, a semnat pe doi ani cu "alb-vişinii" şi a spus că a simţit că a fost dorit de toată lumea la Rapid.

„Am fost foarte dorit aici de toată lumea, am simţit asta, ceea ce m-a şi făcut să aleg Rapidul. Îmi doresc să joc cât mai bine, să marchez, să dau pase de gol şi să-mi ajut echipa. Îmi place atmosfera de aici, fanii sunt incredibili şi o să facem tot posibilul să fim cât mai sus. Abia aştept să ne susţină, să îi mulţumim şi să fie aproape de noi”, a spus Valentin Costache.

Valentin Costache a debutat în Liga 1 pentru Dinamo, în 2015, la numai 17 ani, într-un meci cu CFR Cluj, echipă de unde a fost transferat de Rapid.

Sezonul trecut, Costache a jucat 35 de meciuri în toate competiţiile cu CFR Cluj, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat patru pase de gol.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Costache în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidvalentin costacheliga 1oficialtransfer 

viewscnt
Articole similare