You are here:

OFICIAL Eduard Radaslavescu revine la Farul. Prima reacţie după plecarea de la FCSB

OFICIAL Eduard Radaslavescu revine la Farul. Prima reacţie după plecarea de la FCSB

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa şi FCSB au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Eduard Radaslavescu la formaţia alb-albastră. Jucătorul a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani.

Radaslavescu a plecat de la FCSB

Eduard Radaslavescu (19 ani) a fost prezentat oficial la Farul. Născut la 30 iulie 2004 la Orşova, Radaslavescu evoluează ca mijlocaş şi este un produs al Academiei Hagi.

Eduard Radaslavescu este internaţional U20 şi fost component al naţionalelor U16, U17, U18, U19.

La 20 de ani, pe care îi va împlini la finalul acestei luni, a disputat deja 73 de partide la seniori în toate competiţiile. A debutat în Liga 1 la 17 octombrie 2021, în meciul FC Arges - Farul 2-1.

  • Pentru Farul a disputat 26 de partide în perioada octombrie 2021-august 2022.

Este campion cu Farul în sezonul 2022-2023 şi cu FCSB în 2023-2024. A căştigat, de asemenea, Supercupa României cu FCSB în 2024.

Prima reacţie:

”Sunt foarte fericit să revin acasă. Mă întorc cu gânduri foarte bune, sperăm să ne îndeplinim obiectivele, să facem meciuri bune şi să fie un an bun. Normal că am emoţii, revin acasă după doi ani. Multe s-au schimbat pe aici, în bine, e cea mai frumoasă bază din România.

M-am reîntâlnit cu toată lumea de aici şi mă simt bine. Acasă e cel mai bine. Îmi doresc să revin la loturile naţionale, să fiu la fel de bun, să încânt pe toată lumea şi să câştigăm toate meciurile. Asta e obligatoriu, trebuie să fim cât mai sus şi să avem un an cât mai reuşit din toate punctele de vedere”, a declarat Eduard Radaslavescu.

 

Afla mai multe despre: farul constantafcsbradaslavescu 

viewscnt
Articole similare