Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Elvir Koljic a semnat cu Universitatea Craiova. EXCLUSIV | Cât au plătit oltenii pentru atacantul bosniac

OFICIAL | Elvir Koljic a semnat cu Universitatea Craiova. EXCLUSIV | Cât au plătit oltenii pentru atacantul bosniac
Comentarii

Atacantul bosniac Elvir Koljic a semnat un contract cu Universitatea Craiova, aşa cum site-ul nostru a anunţat în exclusivitate joi. Din informaţiile Telekom Sport, oltenii au plătit 500.000 de euro pentru aducerea fotbalistului de la echipa bosniacă FK Krupa.

UPDATE: Universitatea Craiova a oficializat transferul atacantului bosniac.

Deşi gruparea craioveană nu a anunţat încă mutarea pe site-ul clubului, transferul lui Koljic este realizat, iar în spaţiul public a apărut şi o fotografie din momentul în care vârful bosniac îşi pune semnătura pe înţelegerea valabilă trei ani.

Câştigătoarea Cupei României i-a pierdut în vară pe Alex Băluţă şi pe Gustavo, motiv pentru care ofensiva nu s-a mai descurcat la fel de bine ca în sezonul trecut. Oltenii încearcă acum să rezolve problema printr-un transfer făcut din campionatul Bosniei.

Elvir Koljic vine de la FK Krupa, locul 7 în Bosnia, după şapte etape. În vârstă de 23 de ani, Koljic joacă atacant, poate evolua şi pe benzi şi măsoară 1.91 metri. Este o mutare interesantă făcută de Craiova, având în vedere că Elvir Koljic este golgheterul din campionatul Bosniei, cu 8 goluri în 7 meciuri.

La începutul anului, Elvir Koljic a bifat şi primele selecţii la naţionala Bosniei, unde a fost convocat pentru amicalele cu SUA şi Mexic. Atacantul de 23 de ani a mai fost dorit de Rangers şi Panathinaikos.

350.000 de euro este cota lui Elvir Koljic pe transfermarkt.com

Afla mai multe despre: koljictransfercraiova 

viewscnt
Articole similare