Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Enriko Papa a revenit în Superligă. Cu cine a semnat fostul jucător al lui FC Botoşani

OFICIAL | Enriko Papa a revenit în Superligă. Cu cine a semnat fostul jucător al lui FC Botoşani

Superliga

Comentarii

Enriko Papa (29 de ani) revine în România, după şase luni petrecute în Turcia

Sepsi l-a împrumutat pe fostul mijlocaş al lui FC Botoşani, până la sfârşitul acestui sezon, cu opţiunea de transfer definitiv. În acest sezon, Papa a jucat pentru Rizespor, echipă ce se află pe locul cinci, în liga secundă din Turcia.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială a clubului covăsnean

 

”Sepsi OSK are un nou mijlocaş

Lotul echipei Sepsi OSK s-a îmbogăţit cu încă un jucător, în persoana lui Enriko Papa. Mijlocaşul albanez, în vârstă de 29 de ani, a sosit sub formă de împrumut, până la finalul acestui sezon, de la Caykur Rizespor (Turcia), cu opţiune de transfer definitiv. 
 
Enriko Papa a mai evoluat în prima ligă din România la FC Botoşani, în perioada 2018-2022. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, se arată în comunicatul clubului. 

Papa a fost aproape să fie adversar cu Ronaldo

După ce s-a despărţit de FC Botoşani, Enriko Papa a fost la un pas să semneze cu Al Ittihad, echipă ce la acea vreme era antrenată de Cosmin Contra. Echipa din Jeddah se află pe locul trei în prima ligă din Arabia Saudită, şi este una dintre pretendentele la titlul de campioană. În urmă cu două săptămâni, Al Ittihad a învins-o în semifinale pe Al Nassr, echipa la care activează Cristiano Ronaldo, şi a triumfat în Supercupa Arabiei Saudite.

 
Pentru Rizespor, Papa a marcat un gol, în 13 apariţii.  Albanezul este cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro. 
 
 
 

Afla mai multe despre: sepsipapa 

viewscnt
Articole similare