Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Argeş mută puternic pe piaţa transferurilor. Piteştenii vor înapoi în Superligă

OFICIAL | FC Argeş mută puternic pe piaţa transferurilor. Piteştenii vor înapoi în Superligă

Fotbal

Comentarii

FC Argeş a oficializat, astăzi, trei transferuri importante, în vederea noului sezon. Cu siguranţă, piteştenii şi-au stabilit ca obiectiv revenirea cât mai rapidă în Superligă.

FC Argeş şi-a schimbat lotul din temelii, faţă de sezonul trecut. Cu un nou antrenor la timonă, în persoana lui Alexandru Pelici, FC Argeş caută să se întărească în toate compartimentele pentru a fi sigură de faptul că va fi competitivă în Liga 2, în special în lupta pentru promovare.

Trei transferuri într-o zi pentru FC Argeş

Joi, FC Argeş a anunţat transferurile a trei jucători: fundaşul Adrian Scarlatache, mijlocaşul Florin Haită şi atacantul Valentin Buhăcianu.

Ultimul dintre cei trei a fost anunţat Adrian Scarlatche, fundaş care până acum a evoluat la rivala din judeţ, CS Mioveni.

Experimentatul fundaş are 225 de meciuri în prima ligă a României. Luptăm să promovăm pentru a-i da ocazia să bifeze şi mai multe!”, au anunţat piteştenii pe reţelele sociale. 

Cine este Adrian Scarlatache?

Originar din Turnu Măgurele, Adrian a fost format la juniorii lui Dinamo, echipă pentru care a şi jucat în mai multe rânduri între 2004 şi 2012, reuşind să îşi treacă în palmares un titlu de campion al României în 2007 şi o Cupă în 2012.

În afara ţării a jucat pentru Khazar Lankaran, Inter Baku, Keşla Futbol Klubu şi Zira FK, toate din Azerbaidjan. În ţara de la Marea Caspică a câştigat de două ori Cupa şi o dată Supercupa. 

S-a întors în România în vara lui 2020 la FC Hermannstadt. După barajul pierdut de sibieni împotriva celor de la CS Mioveni, acesta a fost transferat de echipa din Mioveni, iar următoarele două sezoane le-a petrecut în tricoul galben-verde.

  • Adrian Scarlatache a adunat 65 de meciuri şi 5 goluri la CS Mioveni în toate competiţiile, în majoritatea fiind căpitanul echipei. Are 225 de meciuri în prima divizie a României.

În afara lui Adrian Scarlatache, FC Argeş i-a mai adus pe Florin Haită, sub formă de împrumut de la Farul Constanţa. În ultimul sezon, Haită a evoluat tot sub formă de împrumut, la Universitatea Cluj.

  • 16 meciuri a bifat în Superligă, sezonul trecut, la U Cluj. Dintre acestea, nouă ca titular şi şapte ca rezervă. Fără goluri sau pase decisive în dreptul său.

De asemenea, la FC Argeş a mai ajuns şi atacantul Valentin Buhăcianu, cel care s-a despărţit de FC Hermannstadt în această vară şi a acceptat o nouă provocare. . Acesta a semnat un angajament ce se întinde pe 2 sezoane.

  • Are adunate 189 de meciuri şi 70 de goluri în primele două divizii din România.

Afla mai multe despre: buhacianuscarlatachehaita 

viewscnt
Articole similare