You are here:

OFICIAL | FC Viitorul anunţă transferul lui Constantin Dima: "Este o onoare pentru mine să lucrez cu Gică Hagi"

OFICIAL | FC Viitorul anunţă transferul lui Constantin Dima: "Este o onoare pentru mine să lucrez cu Gică Hagi"galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că şi-a asigurat serviciile fundaşului Constantin Dima, care şi-a reziliat în această vară contractul cu Dinamo.

"FC Viitorul îi urează bun venit şi cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru!", se precizează în comunicat.

În vârstă de 19 ani, Dima este internaţional de juniori şi a semnat un contract valabil pentru următorii patru ani cu formaţia constănţeană. Constantin Dima a mai evoluat pentru formaţiile Sepsi Sf. Gheorghe şi Dinamo Bucureşti.

 

"Este o onoare pentru mine să lucrez marelui fost jucător Gică Hagi şi îmi face o deosebită plăcere să mă antrenez sub comanda lui. Majoritatea jucătorilor îi cunoşteam de la loturile de juniori şi mi-au vorbit foarte frumos despre proiect şi mi-au spus că la academie că te dezvolţi şi ca persoană şi ca jucător. A contat faptul că se dă credit jucătorilor tineri, mai ales pentru poziţia mea de fundaş central. Aici probabil o să am şansa mea şi o să încerc să profit de ea cât mai bine şi să-mi ajut echipa. Vreau să-mi ajut echipa să ajungem în play-off şi, de ce nu, mi-am fixat obiectiv să câştig un trofeu cu această echipă", a declarat noul fundaş al Viitorului, pentru site-ul clubului.

Afla mai multe despre: hagitransferdima 

viewscnt
Articole similare