Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Voluntari a dat drumul transferurilor. Doi jucători au semnat

OFICIAL | FC Voluntari a dat drumul transferurilor. Doi jucători au semnat

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a anunţat, miercuri, prelungirea contractelor jucătorilor Mihai Răduţ şi Jesus Fernandez.

FC Voluntari a anunţat, miercuri, prelungirea contractelor jucătorilor Mihai Răduţ şi Jesus Fernandez.

Gruparea nu a precizat pe ce perioadă este noul contract cu Răduţ, însă a menţionat că în cazul lui Fernandez înţelegerea este pe un an.

Mihai Răduţ a evoluat în 26 de partide în stagiunea recent încheiată: 23 de meciuri în Superligă şi trei în Cupa României, în care a reuşit să marcheze un gol.

Jesus Fernandez a bifat 5 apariţii la FC Voluntari, în sezonul recent încheiat: două în Superligă şi trei în Cupa României.

Cele două anunţuri făcute de FC Voluntari:

  • FC Voluntari anunţă că a semnat un nou contract cu jucătorul Mihai Răduţ. Mijlocaşul central a evoluat în 26 de partide în stagiunea recent încheiată : 23 de meciuri în SuperLiga Romania şi 3 în Cupa României în care a reuşit să marcheze un gol.
  • FC Voluntari anunţă că a semnat un nou contract,  pe o perioadă de un an ,cu portarul spaniol Jesús Fernández. Goalkeeper-ul crescut de Real Madrid C.F.  a bifat 5 apariţii în echipa noastră, în sezonul recent încheiat: 2 în SuperLiga Romania şi 3 în Cupa României.

Echipa va avea un nou antrenor din sezonul următor

După doi ani la cârma celor de la FC Voluntari, Liviu Ciobotariu a decis să părăsească echipa ilfoveană, fiind angrenat în negocieri avansate cu Sepsi OSK.

Astfel că, ilfovenii au început căutările pentru înlocuitorul lui Ciobotariu.

FC Voluntari are 3 variante. Din informaţiile GSP, este vorba despre Ilie Poenaru, Nicolae Dică şi Dinu Todoran. Echipa a încheiat sezonul de SuperLigă pe locul 9 per ansamblu, fiind a treia echipă din play-out. 

Afla mai multe despre: fc voluntarimihai radutjesus fernandezliga 1 

viewscnt
Articole similare