Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fernando Santos a preluat o nouă naţională din Europa

OFICIAL | Fernando Santos a preluat o nouă naţională din Europa
Comentarii

Fernando Santos (68 de ani), fostul selecţioner al naţionalei Portugaliei, se îndreaptă spre o nouă naţională după ce a plecat de la cârma lusitanilor.

UPDATE 24.01, ora 15:13 - OFICIAL! Fernando Santos este noul selecţioner al naţionalei Poloniei!


Plecat după eliminarea de la Cupa Mondială, Fernando Santos ar putea prelua o nouă naţională din Europa.

Fernando Santos, aproape o nouă echipă! Acordul, iminent: după Ronaldo, va antrena o altă vedetă

Polonia a rămas, la rândul ei, fără selecţioner după Cupa Mondială din Qatar, competiţie câştigată de Argentina. Federaţia de Fotbal din Polonia şi-a îndreptat atenţia spre Fernando Santos, omul care a făcut-o campioană europeană pe Portugalia în 2016.

Santos şi-a încheiat mandatul la naţionala Portugaliei după eliminarea lusitanilor de la Cupa Mondială. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Polonia "se apropie de un acord" cu Fernando Santos, căruia i-a propus un contract până în 2026.

"Fostul antrenor al Portugaliei discut ultimele detalii înainte ca înţelegerea să fie perfectată!", mai anunţă sursa citată. Astfel, după ce l-a antrenat pe Ronaldo, Fernandos Santos îl va antrena şi pe Robert Lewandowski, vedeta mondială a Barcelonei.

Dacă acceptă, Fernando Santos va prelua a treia naţională din carieră, după Grecia şi Portugalia. Antrenorul portughez antrenat şi la nivel de club, pe Estoril, Estrela, Porto, AEK Atena, Panathinaikos, Sporting Lisabona, Benfica şi PAOK.

Afla mai multe despre: fernando santospolonianationalanegocieri 

viewscnt
Articole similare