Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Flavius Stoican a bătut palma cu CS Mioveni

OFICIAL | Flavius Stoican a bătut palma cu CS Mioveni

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a anunţat, miercuri, că a ajuns la un acord cu Flavius Stoican pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei de fotbal.

OFICIAL | Flavius Stoican este noul antrenor al CS Mioveni

Tehnicianul, care are aproape 46 de ani, a semnat un contract pe un an. Obiectivul este menţinerea în Superligă.

Flavius Stoican va lucra pe banca tehnică cu Bobi Vedeş – secund, Emilian Dolha – antrenor cu portarii şi Vlad Ţăran – preparator fizic.

Pentru Stoican este aşadar o revenire la CS Mioveni, echipă pe care a mai antrenat-o în 2013.

Flavius Stoican va conduce miercuri primul său antrenament la echipă. Debutul pe bancă va fi sâmbătă, în deplasarea de la Petrolul Ploieşti.

CS Mioveni s-a despărţit de Alexandru Pelici

CS Mioveni e ultima clasată în Liga 1, fără victorie după primele şase etape, iar antrenorul Alexandru Pelici (48 de ani) a plătit. Antrenorul a fost demis, azi, de la echipă.

”Clubul nostru s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul echipei de fotbal Alexandru Pelici. Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat. S-a ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieşi din această situaţie dificilă.

Mulţumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape 2 ani a reuşit o promovare spectaculoasă, cât şi o menţinere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru.

Urăm succes atât omului Pelici care rămâne un apropiat al clubului nostru, cât şi antrenorului Pelici, în activitatea următoare!

Conducerea clubului se află în tratative pentru aducerea unui nou antrenor, numele acestuia urmând a fi anunţat în perioada următoare”, se arată în comunicatul clubului. 

Afla mai multe despre: flavius stoicancs mioveni 

viewscnt
Articole similare