Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Francisco Junior a semnat cu Sepsi

OFICIAL Francisco Junior a semnat cu Sepsi
Comentarii

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, joi, că a obţinut servicile fotbalistului Francisco Junior, ultima dată component al echipei Gaz Metan Mediaş.

OFICIAL Francisco Junior a semnat cu Sepsi

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract pe doi ani.

Francisco Junior a fost legitimat la Gaz Metan din octombrie 2020. Francisco Junior este un fotbalist care a crescut la academia celor de la Benfica, a aparţinut de Everton şi a bifat meciuri pentru formaţii precum Vitesse Arnhem, Stromsgodset, Wigan sau Hapoel Haifa.

Sepsi a terminat sezonul 2021-2022 cu triumful din finala Cupei României, 2-1, în faţa celor de la FC Voluntari, rezultat în urma căruia clubul din Covasna urmează să joace în turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Primele 5 plecări ale verii de la Sepsi OSK

"Jucătorii Vaşvari Gabriel, Răzvan Tincu, Fulop Istvan, Kevin Luckassen şi Boubacar Fofana vor părăsi clubul Sepsi OSK la sfârşiul contractelor care vor expira pe 30 iunie", a anunţat clubul Sepsi pe contul oficial de Facebook.

Ce urmează la Sepsi:

Dioszegi a trasat planurile pentru sezonul următor: 3-4 transferuri răsunătoare şi atacarea primelor locuri în campionat!

„De 11 ani, când am înfiinţat clubul, tot visăm. Dar niciodată nu am visat că vom intra în prima ligă, mai ales să câştigăm Cupa României. Ăsta chiar e un vis! Parcă simt că în continuare dorm, nu vreau să mă trezesc niciodată dacă asemenea vise se îndeplinesc. Un club mic, dintr-un oraş mic, dar inimos, să câştige Cupa României. Este un trofeu foarte mare.

Cred că suporterii vor fi foarte mândri şi. Mâine (n.r. - astăzi, vineri), după ora 17:00-18:00, va fi o sărbătoare în Sfântu Gheorghe. În afară de baschet, în Sfântu Gheorghe niciodată nu s-a câştigat ceva la nivel naţional. Iată că acum am câştigat Cupa României. Sunt foarte mândru de băieţi, de staff, de antrenori şi de suporteri.

Trebuie să continuăm aşa. Avem un buget bun, dar nu atât de bun pentru a putea visa la campionat sau la podium. Bine, locul 3 e posibil, dar nu putem ţinti la poziţia uneia dintre CFR, FCSB şi Craiova. Dar dacă luăm locul 4 încă 3-4 ani, aş putea apoi să mor liniştit, cum se spune, fiindcă aş realiza ceva în oraşul ăsta”, a declarat Dioszegi pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: sepsifrancisco junior 

viewscnt
Articole similare