Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gabriel Debeljuh a lăsat-o pe CFR Cluj pentru Sepsi. Anunţul oficial

OFICIAL | Gabriel Debeljuh a lăsat-o pe CFR Cluj pentru Sepsi. Anunţul oficial
Comentarii

Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul ajuns la un acord şi cu atacantul croat Gabriel Debeljuh, care ultima dată a jucat la CFR Cluj.

Gabriel Debeljuh, 26 de ani, a bătut palma cu Sepsi şi va evolua la Sf. Gheorghe în următorii doi ani. El a mai evoluat în carieră, printre altele, şi la FC Hermannstadt, precum şi la Este, Mantova sau Piacenza din Italia.

”Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu atacantul croat Gabriel Debeljuh, care ultima dată a jucat la CFR Cluj, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, şi la FC Hermannstadt, precum şi la Este, Mantova sau Piacenza din Italia”, a fost mesajul postat de club pe reţelele de socializare. 

Jucătorul, în vârstă de 26 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu Sepsi, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Gabriel Debeljuh a jucat un total de 10 meciuri (638 de minute) în toate competiţiile sezonului trecut la CFR Cluj, până la accidentarea gravă la genunchi,  timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Debeljuh în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Bursa transferurilor la Sepsi:

  • Antrenor: Liviu Ciobotariu (nou)
  • Veniri: Sherif Kallaku (KF Teuta), Dinu Moldovan (Chindia), Darius Oroian (CSA Steaua), Bogdan Oteliţă (Gloria Buzău), Isnik Alimi (FK Gabala)
  • Reveniri: Vitalie Damaşcan (FC Voluntari)
  • Plecări: Alexandru Tudorie (liber), Răzvan Began (FC Botoşani), Radoslav Dimitrov (U Cluj), Anass Achahbar (liber), Enriko Papa (Rizespor)

Afla mai multe despre: gabriel debeljuhcfr clujsepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare