Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Hromada a semnat cu Rapid: ”Am ajuns la un club minunant”

OFICIAL | Hromada a semnat cu Rapid: ”Am ajuns la un club minunant”

Rapid

Comentarii

Jakub Hromada (27 de ani), internaţional slovac legitimat la formaţia cehă Slavia Praga a semnat cu Rapid.

Rapid a anunţat noul transfer

Jakub Hromada a semnat cu Rapid până în vară, cu drept de cumpărare.

”Sunt foarte fericit să fiu aici şi să fac parte din acest club minunat. Abia aştept să-i văd pe suporteri şi să cunosc pe toată lumea cât mai repede.

Mă bucur să iau parte la acest proiect şi sper să ajut echipa cât de mult se poate. Va fi o plăcere să joc pe acest stadion, să-mi arăt calităţile şi să sărbătoresc alături de suporteri la finalul partidelor”, a declarat Hromada pentru site-ului clubului din Giuleşti. 

Dublu campion al Cehiei alături de Slavia Praga a fost cumpărat de clubul din capitala Cehiei pentru 500.000 de euro, de la Sampdoria, în 2017.

  • 1.300.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu patru prezenţe în tricoul naţionalei Slovaciei.

Hromada a bifat prezenţe inclusiv la EURO 2020. A prins 45 de minute în meciul cu Spania şi 79 de minute în meciul cu Polonia.

Fotbalistul a adunat şapte prezenţe în acest campionat pentru Slavia Praga, dar doar patru din postura de titular. În Europa League, Hromada a bifat 56 de minute pe parcursul a două partide, un minut cu AS Roma şi 55 în meciul cu Servette.

  • Rapid i-a transferat în această iarnă pe Borisav Burmaz, Damjan Djokovic, Ermal Krasniqi, Florent Hasani şi Marian Aioani.

Afla mai multe despre: hromadarapidtransfer 

viewscnt
Articole similare