Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ianis Hagi a fost prezentat la Rangers: "Este o onoare pentru mine să joc la un asemenea club"

OFICIAL | Ianis Hagi a fost prezentat la Rangers: "Este o onoare pentru mine să joc la un asemenea club"
Comentarii

Ianis Hagi a fost prezentat oficial la Glasgow Rangers. Mijlocaşul de 21 de ani a fost împrumutat de Genk până la finalul sezonului, când scoţienii vor putea activa şi clauza de cumpărare a românului.

"Este o onoare pentru mine să joc la un club atât de important, cu o istorie atât de bogată. Abia aştept acum primul antrenament. A contat enorm faptul că Rangers are această mentalitate de a câştiga fiecare meci, sunt foarte fericit că am ajuns aici" , a declarat Ianis Hagi pentru site-ul clubului.

Ianis Hagi a fost transferat în vară de Genk, după evoluţiile foarte bune pe care le-a avut la Campionatul European U21. Belgienii au plătit atunci 4 milioane de euro, dar Viitorul a păstrat procent şi dintr-un viitor transfer.

Însă Ianis n-a reuşit să se impună şi a adunat în acest sezon doar 718 minute, timp în care a marcat de 3 ori şi a reuşit 4 assist-uri. Până la urmă, belgienii au ales să-l împrumute până în vară la Glasgow Rangers, care are şi opţiune pentru transferul definitiv. În cazul în care scoţienii vor dori să-l păstreze, vor fi nevoiţi să achite 5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: rangersscotia 

viewscnt
Articole similare