Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă o plecare de la PSG! West Ham a plătit 16 milioane de euro

OFICIAL | Încă o plecare de la PSG! West Ham a plătit 16 milioane de euro

PSG

Comentarii

PSG l-a cedat pe Thilo Kehrer (25 de ani) la West Ham, în Premier League. Parisul se desparte, astlfel, de încă un jucător.

West Ham l-a transferat pe fundaşul german cu origini africane Thilo Kehrer, de la PSG. Parisul a anunţat oficial despărţirea.

OFICIAL | Încă o plecare de la PSG! West Ham a plătit 16 milioane de euro

Kehrer, transferat de PSG în 2018 de al Schalke, pentru 38 de milioane de euro, a plecat de la Paris.

Clubul din Franţa a oficializat plecare lui Kehrer în Premier League, la West Ham, unde fundaşul a semnat un contract  pe patru sezoane, plus opţiune pentru încă doi ani.

Thilo Kehrer a jucat 128 de meciuri pentru PSG, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat patru pase de gol, iar la capitolul trofee a câştigat trei titluri, trei Cupe ale Franţei, două Supercupe ale Franţei şi o Cupă a Ligii Franţei.

Thierno Balde (Troyes), Wijnaldum (AS Roma), Dagba (Strasbourg), Di Maria (Juventus), Xavi Simons (PSV), Bulka (Nice), Kehrer şi Areola (ambii West Ham), Arnaud Kalimuendo (Rennes) şi Nathan Bitumazan (Eupen) sunt plecările din această vară de la PSG.

Idrissa Gueye, Keylor Navas şi Mauro Icardi se pregătesc şi ei să plece de la Paris.

  • 22 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Thilo Kherer în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: thilo kehrertransferpsgwest hamoficial 

viewscnt
Articole similare