Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un argentinian la FC U Craiova 1948. Va purta numărul 18 pe tricou

OFICIAL | Încă un argentinian la FC U Craiova 1948. Va purta numărul 18 pe tricou

FC U Craiova

Comentarii

Fotbal Club Universitatea 1948 anunţă faptul că fundaşul dreapta Gabriel Compagnucci a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

În vârstă de 31 ani, născut în oraşul Monte Buey, din Argentina, Gabriel evoluează pe flancul drept al apărării şi a impresionat prin calităţile sale tehnice şi prin aportul ofensiv.

Gabriel Compagnucci a semnat cu FC U Craiova

Fundaşul cu dublă cetăţenie, atât argentiniană, cât şi italiană, a jucat în ultimele două sezoane pentru Atletico Belgrano, locul 8 în prima divizie din Argentina. În acest an, acesta a bifat 17 apariţii în campionat, reuşind să ofere o pasă de gol, în egalul celor de la Belgrano cu Talleres, scor 1-1.

De-a lungul carierei, fundaşul dreapta a evoluat, între 2011 şi 2020, la echipe precum: Sportivo Belgrano, Tiro Federal, Douglas Haig, Alvarado, Almagro, Santa Fe şi Patronato. În toamna lui 2020, Gabriel s-a transferat la Tigre, una dintre echipele cele mai bine cotate din Argentina, unde a petrecut un singur sezon.

  • Acesta a fost jucătorul lui Newell's Old Boys pentru o scurtă perioadă de timp, unde a bifat 18 partide şi a reuşit să marcheze un gol.
  • Gabriel Compagnucci va îmbrăca tricoul cu numărul 18 la Ştiinţa.

Afla mai multe despre: gabriel compagnucciargentinabelgrano 

viewscnt
Articole similare