Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un stadion nou în România. Va costa 38 de milioane de lei. Paradoxul dintr-un judeţ fără nicio echipă în primele două ligi

OFICIAL | Încă un stadion nou în România. Va costa 38 de milioane de lei. Paradoxul dintr-un judeţ fără nicio echipă în primele două ligigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Judeţul Teleorman va beneficia de încă un stadion modern, în Alexandria, după ce ridicat în Turnu Măgurele. Valoarea investiţiei este de 38,2 milioane de lei, adică aproximativ 8 milioane de euro.

Un judeţ care n-are nicio reprezentantă în primele două ligi va beneficia totuşi de două stadioane moderne. Compania Naţională de Investiţii a anunţat că a atribuit contractul pentru reconstruirea Stadionului Municipial din Alexandria. Noua arenă urmează să aibă 5.500 de locuri, nocturnă şi toate facilităţile unui stadion modern.

Investiţia nu este nici ea de neglijat. Contractul atribuit de CNI este în valoare de 38,2 milioane de lei, adică în jur de 8 milioane de euro. Practic, construirea unui nou stadion în Alexandria costă 1.454 euro pe scaun. Dezvăluirea a fost făcută de Clotilde Armand, membru USR.



Teleorman - două stadioane noi, nici o echipă în primele două ligi



Ritmul de dezvoltare a infrastructurii sportive din Teleorman este cu mult peste performanţele sportive. În urmă cu un an, la Turnu Măgurele a fost dat în folosinţă un nou stadion, cu o capacitate de 2.000 de locuri, care a necesitat o investiţie de 3 milioane de euro. Aici joacă Turris Turnu Măgurele, echipă controlată de fiul lui Liviu Dragnea.

Interesant este că nicio echipă din Teleorman nu joacă în primele două ligi din România. Cea mai bine clasată este Turris Turnu Măgurele, primul loc în Liga a 3-a, seria C3, cu şanse reale de promovare. CSM Alexandria, echipa din oraşul în care va fi ridicată noua arenă, se află abia pe locul 6, la 11 puncte de locul care asigură promovarea.

Afla mai multe despre: stadion alexandria 

viewscnt
Articole similare