Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un transfer la Dinamo! A venit atacantul anunţat de Iuliu Mureşan. Va purta numărul 93

OFICIAL | Încă un transfer la Dinamo! A venit atacantul anunţat de Iuliu Mureşan. Va purta numărul 93

Dinamo București

Comentarii

Concurenţa din atacul lui Dinamo Bucureşti se măreşte pe zi ce trece. Alb-roşii au anunţat încă un transfer în ofensivă. Slovenul Marko Nunic (28 de ani) a fost anunţat, oficial.

Continuă transferurile la Dinamo Bucureşti

În urmă cu câteva zile, administratorul special de la Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, a anunţat că lotul va fi întărit cu alţi fotbalişti. Ultimul sosit la echipă e fostul golgheter din liga secundă slovenă, la finalul sezonului 2013-2014, atunci când a încheiat pe primul loc în clasamentul golgheterilor, cu 16 reuşite.  

  • Michel Espinosa, Mirko Ivanovski, Andre Pinto, Cătălin Carp, Nikolaos Kainourgios şi Tomas Vestenicky sunt ceilalţi fotbalişti ajunsi la Dinamo, la cererea lui Mircea Rednic. 

"OFICIAL. Marko Nunic la Dinamo Bucureşti

Bucureşti, 29 octombrie 2021. Atacantul sloven Marko Nunic (28 de ani), ultima oară la clubul grec AE Larissa, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan.

Născut pe 16 martie 1993, Marko Nunic şi-a început cariera la Olimpija Ljubljana, a evoluat în campionatul din Slovenia pentru Radomlje, Sencur, Aluminij, Zavrc şi Gorica, iar în vara anului 2018 a făcut pasul în prima ligă a Greciei, la AE Larissa. 

Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale şi a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic înaintea deplasării la Sf. Gheorghe pentru duelul cu Sepsi (Liga 1, etapa a 14-a).

14 meciuri a jucat Marko Nunic pentru AE Larissa în sezonul trecut, 12 în campionat şi două în Cupa Greciei. A marcat două goluri în prima ligă din Grecia, în luna martie a acestui an, în partidele Apollon Smirnis vs AE Larissa 0-2 şi AE Larissa vs Olympiakos 1-3. 

15 goluri a înscris Marko Nunic în 102 jocuri în prima ligă a Sloveniei. În campionatul Greciei, la AE Larissa, a marcat 10 goluri în 55 de meciuri. 

93 este numărul oficial de joc al lui Marko Nunic la Dinamo Bucureşti", a anunţat clubul din "Ştefan cel Mare". 

Afla mai multe despre: marko nunicdinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare