Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ionuţ Lupescu a revenit în fotbalul românesc, la Dinamo. Ce funcţie va ocupa

OFICIAL | Ionuţ Lupescu a revenit în fotbalul românesc, la Dinamo. Ce funcţie va ocupa

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Lupescu (54 de ani) a revenit în fotbalul românesc şi a semnat cu CS Dinamo, a anunţat clubul "alb-roşu", marţi, într-un comunicat oficial.

Fostul fotbalist al lui Dinamo şi membru al Generaţiei de Aur, Ionuţ Lupescu s-a întors să lucreze în fotbalul românesc.

OFICIAL | Ionuţ Lupescu a semnat cu CS Dinamo

CS Dinamo a anunţat, luni, prin intermediul unui comunicat oficial că Ionuţ Lupescu a revenit la clubul din Ştefan cel Mare şi va şi responsabil de Academiei de Fotbal CS Dinamo, după cum au anunţat ”câinii” .

”O legendă a fotbalului dinamovist se întoarce acasă! Ionuţ Lupescu se alătură Clubului Sportiv Dinamo!

Ionuţ Lupescu revine la clubul la care s-a consacrat. Mijlocaşul generaţiei de aur a acceptat oferta Clubului Sportiv Dinamo şi va ocupa, în prima fază, o funcţie cheie în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo. Lupescu (54 de ani) va realiza o analiză amplă a Academiei şi va propune un proiect ambiţios pentru dezvoltarea acestui segment.

Ionuţ Lupescu s-a format la Dinamo, unde a debutat în 1986, la numai 17 ani. După ce a participat cu naţionala României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, ”Kaiserul” a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri. Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 şi 2001-2002. A câştigat două campionate şi trei Cupe ale României în tricoul ”alb-roşu”.

Bine ai venit, Ionuţ Lupescu!”, a anunţat CS Dinamo.

Ionuţ Lupescu a candidat la şefia FRF în 2018, însă a fost învins de Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: cs dinamoionut lupescuoficial 

viewscnt
Articole similare