Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ivan Martic, OUT de la Universitatea Craiova după doar un sezon

OFICIAL | Ivan Martic, OUT de la Universitatea Craiova după doar un sezon
Comentarii

Ivan Martic s-a despărţit de Universitatea Craiova după doar un sezon.

Ivan Martic s-a despărţit de Universitatea Craiova după doar un sezon.

"OFICIAL | Mulţumim, Ivan Martic! Clubul Universitatea Craiova şi fundaşul Ivan Martic au hotărât de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!", a fost anunţul postat pe Facebook de Universitatea Craiova.

 Este al şaselea jucător care şi-a reziliat contractul cu echipa lui Mihai Rotaru. După ce Universitatea Craiova s-a despărţit de Jean Baptiste Mendy, Ionuţ Vînă, Valerică Găman, Rivaldinho şi Bogdan Mitrea.

Şi Sorin Cârţu pleacă de la Universitatea Craiova: „Am decis să ies din fotbal”

„Am decis să ies din fotbal. Adevăratul motiv pentru care renunţ sunt cei 55 de ani de fotbal pe care îi am. Am trecut prin toate trăirile de fotbalist, de antrenor şi de conducător, cum a fost în ultimii 4 ani. Vorbesc ceea ce simt.

Sunt peste 55 de ani de fotbal. Sunt mândru de ce am realizat în domeniul ăsta, în stadiile pe care le-am trecut. Sunt la momentul în care vreau să le mulţumesc celor care au fost alături de mine.

Aduc şi un omagiu pentru Crişan, Tilihoi sau Balaci. Le mulţumesc şi celorlalţi jucători alături de care am jucat la Universitatea Craiova, în acea perioadă maximă. Au fost cei mai frumoşi ani ai vieţii mele, în acest domeniu. I-am trăit cu intensitate maximă.

După cariera de fotbalist am intrat în cea de antrenorat, peste 30 de ani, cu aproximativ 500 de meciuri doar la Divizia A. Nu mai pun Divizia B, echipa naţională olimpică sau perioda din Grecia. A fost o etapă din viaţa mea intensă de care sunt foarte mulţumit, mândru”, a declarat Cârţu.

Afla mai multe despre: ivan marticuniversitatea craiovaliga 1,  

viewscnt
Articole similare