Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Joao Janeiro a fost prezentat la FCU Craiova. ”Mult succes în Bănie!”

OFICIAL | Joao Janeiro a fost prezentat la FCU Craiova. ”Mult succes în Bănie!”

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova are un nou antrenor, în persoana portughezului Joao Janeiro (41 de ani)

Lusitanul Joao Janeiro l-a înlocuit pe italianul Nicolo Napoli, plecat pentru a noua oară din Bănie.

Joao Janeiro, prezentat oficial la FCU Craiova

Patronul celor de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a optat şi de această dată pentru un antrenor străin, şcolit la academia lui ”Johan Cruyff” şi care, de-a lungul timpului, cu antrenori celebri.

”Fotbal Club Universitatea 1948 anunţă faptul că tehnicianul portughez, João Janeiro, a semnat cu gruparea din Bănie un contract valabil până la finalul noului sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

În vârstă de 41 ani, lusitanul a antrenat ultima dată formaţia maghiară Debreceni VSC, în vara anului 2022, şi a mai lucrat, de-a lungul carierei, ca analist video sau ca antrenor secund.

La începutul carierei sale în lumea fotbalului, João a colaborat cu Marcelo Bielsa la Athletic Bilbao, fiind analist la echipa bască, şi a fost asistentul lui Van der Gaag, la Belenenses, înainte de a pleca în SUA, unde şi-a început cariera ca antrenor principal.

João Janeiro a fost antrenor secund la Belenenses între iulie 2012 – ianuarie 2015, la Loures, din septembrie 2015 până în august 2016, iar apoi la Dezembro, din noiembrie 2017 până în martie 2018.
Din 2018, João Janeiro a antrenat trei echipe din Ungaria: Szeged, Kisvárda, Debreceni, şi a avut o experienţă scurtă la Dunajská Streda, din Slovacia.

Portughezul este absolvent al academiei lui Johan Cruyff, înainte să îşi înceapă cariera de antrenor în fotbal. Mult succes în Bănie, João Janeiro!”, a fost mesajul grupării oltene, postat pe reţelele sociale.

Afla mai multe despre: adrian mititelujoao janeiro 

viewscnt
Articole similare