You are here:

OFICIAL | Jose Mourinho, transfer de top la Tottenham! A pus mâna pe unul dintrei cei mai promiţători fotbalişti din noua generaţie a Olandei: "Un vis, o onoare!"

OFICIAL | Jose Mourinho, transfer de top la Tottenham! A pus mâna pe unul dintrei cei mai promiţători fotbalişti din noua generaţie a Olandei: "Un vis, o onoare!"

Premier League

Comentarii

Steven Bergwijn (22 de ani) a semnat cu Tottenham. Fotbalistul olandez se alătură finalistei Ligii Campionilor din sezonul trecut, cu care a semnat un contract până în 2025, fiind dorit de portughezul Jose Mourinho (57 de ani). Spurs a plătit, conform presei din străinătate, 30 de milioane de euro pentru transferul lui Bergwijn.

"Suntem încântaţi să anunţăm transferul lui Steven Bergwijn de la PSV Eindhoven. Steven a semnat un contract valabil până în 2025", au scris cei de la Tottenham pe contul oficial de Twitter. Fotbalistul a reacţionat şi el: "E un vis pentru mine să joc aici. O onoare!", spus batavul.

Steven Bergwijn va evolua cu numărul 23 la Tottenham Hotspur, lăsat liber de Eriksen, şi e a doua achiziţie a iernii pentru trupa lui Jose Mourinho, după ce Gedson Fernandes de la Benfica. La capitolul plecări, Tottenham l-a pierdut pe danezul Christian Eriksen, care a semnat cu Inter. O pierdere mare şi e accidentarea lui Harry Kane (26 de ani), care are şanse mici să mai poată juca la un nivel care s-o ajute pe Tottenham până la finalul sezonului.

În acest sezon, Bergwijn a marcat de şase ori şi a livrat 13 pase de gol în 29 de partide jucate în toate competiţiile pentru PSV.

Afla mai multe despre: steven bergwijntottenhamtransfermourinho 

viewscnt
Articole similare