You are here:

OFICIAL | Juan Bauza a plecat de la FCU Craiova 1948. Cu ce echipă a semnat ”perla” lui Adrian Mititelu

OFICIAL | Juan Bauza a plecat de la FCU Craiova 1948. Cu ce echipă a semnat ”perla” lui Adrian Mititelu

Superliga

Comentarii

”Telenovela” Juan Bauza a luat sfârşit. Argentinianul a fost împrumutat la FC Baniyas, echipă ce evoluează în prima ligă din Emiratele Arabe Unite.

”Mulţumim, Juan Bauza! Pepe Bauza va evolua pentru următorul sezon sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare definitivă la clubul FC Baniyas din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Juan Bauza a venit la FCU 1948 pe 20 mai 2021, primul an al echipei de la reveniea în prima ligă, şi a devenit rapid un jucător important al clubului.

În cele 3 sezoane petrecute la echipă, Pepe a evoluat în 82 de partide oficiale, a marcat 16 goluri, a oferit 18 pase de gol şi a creat zeci de ocazii şi faze spectaculoase. A condus echipa din postura de căpitan în 28 de partide în aceşti 3 ani.

Mulţumim Pepe, pentru dăruirea pe care ai arătat-o pentru culori şi pentru că ai demonstrat că esti un adevărat leu alb-albastru”, a notat FCU Craiova 1948 pe contul oficial de Facebook.

Gigi Becali şi Neluţu Varga sunt printre patronii din Superliga care şi-au arătat interesul pentru argentinianul celor de la FC U Craiova 1948, în trecut.

Juan Bauza a ajuns la FC U Craiova 1948 în iulie 2021, de la Csikszereda Miercurea Ciuc, prima echipă din România pentru care a jucat fotbalistul sud-american.

În sezonul trecut, "Pepe" Bauza a evoluat în 27 de partide în toate competiţiile. A înscris opt goluri şi a oferit şase pase decisive. 850.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 28 de ani, conform transfermarkt.com.

Bauza va fi coechipier la Baniyas cu Andrei Burcă.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948superligajuan bauza 

viewscnt
Articole similare