Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Juan Cuadrado şi-a prelungit contractul cu Juventus. Prima reacţie a fotbalistului

OFICIAL | Juan Cuadrado şi-a prelungit contractul cu Juventus. Prima reacţie a fotbalistului

Juventus

Comentarii

Juventus Torino a anunţat, joi seară, că Juan Cuadrado (31 de ani) şi-a prelungit contractul cu formaţia italiană. Fotbalistul columbian joacă la Torino din 2015.

Extrema dreapta a campioaniei Italiei, care în perioada recentă a evoluat mai mult pe postul de fundaş dreapta din cauza problemelor medicale din banda dreapta a apărării "bătrânei doamne", a semnat un nou contract, valabil până în 2022, anunţă site-ul oficial al lui Juventus. 

Ajuns în 2015 la Juventus, Cuadrado a fost în primele două sezoane împrumutat de la Chelsea. În cele din urmă, el a fost transferat definitiv în 2017 pentru 20 de milioane de euro. 

  • 18 milioane de euro este cota lui Juan Cuadrado, potrivit transfermarkt.com 
  • 151 de meciuri a jucat columbianul în tricoul bianconero. A marcat 15 goluri şi a oferit 30 de assist-uri 

"Sunt foarte fericit cu ce am realizat la Juventus. Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu şi celor de la Juventus, pentru încrederea oferită. Istoria continuă", a fost prima reacţie a fotbalistului. 

Nu mai puţin de opt trofee a câştigat Cuadrado la Juventus. Patru titluri de campion în Serie A, trei cupe ale Italiei şi o Supercupă. El şi-a început cariera în ţara natală, la Independiente Medellin, iar în Europa a evoluat la Udinese, Lecce şi Fiorentina, înainte de transferul la Chelsea. 

În această săptămână, Juventus i-a prelungit contractul şi lui Leonardo Bonucci. 

Afla mai multe despre: juan cuadradojuventus 

viewscnt
Articole similare