Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Kylian Mbappe, noul jucător al lui Real Madrid. Site-ul ”Galacticilor” a ”picat” la câteva minute după anunţul oficial

OFICIAL | Kylian Mbappe, noul jucător al lui Real Madrid. Site-ul ”Galacticilor” a ”picat” la câteva minute după anunţul oficial

La Liga

Comentarii

Real Madrid a anunţat în mod oficial transferul lui Kylian Mbappe.

”Kylian Mbappé (Paris, Franţa; 20/12/1998) este noul jucător al lui Real Madrid. La campioana Europei soseşte un star mondial, care la 25 de ani tocmai a avut cel mai bun sezon privind numărul de goluri la Paris Saint-Germain (44 de goluri) şi a fost cel mai bun marcator al campionatului francez pentru al şaselea sezon consecutiv (27 de goluri)”, continuă anunţul madrilenilor, pe site-ul oficial a clubului.

Echipa noastră se întăreşte cu un atacant spectaculos, căpitanul echipei naţionale a Franţei, cu care a câştigat Cupa Mondială în 2018 şi Liga Naţiunilor în 2021, unde a marcat golul victoriei. La Cupa Mondială din 2022 din Qatar, Mbappé a câştigat Gheata de Aur cu 8 goluri şi, după hat-trick-ul din finală, a devenit cel mai bun marcator all-time în finalele Cupei Mondiale (4).

Cel mai bun marcator din toate timpurile al lui Paris Saint-Germain, cu 256 de goluri, Mbappé a câştigat Liga, Cupa şi Supercupa Franţei în acest sezon. În şapte ani la clubul francez, a câştigat 17 titluri: 6 Ligi, 4 Cupe ale Franţei, 5 Supercupe ale Franţei şi 2 Cupe ale Ligii”, a scris Real Madrid pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: laligareal madridmbappe 

viewscnt
Articole similare