Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ladislau Boloni şi-a găsit echipă după ce a refuzat naţionala! Cu cine a semnat antrenorul român

OFICIAL | Ladislau Boloni şi-a găsit echipă după ce a refuzat naţionala! Cu cine a semnat antrenorul român

Stranieri

Comentarii

Ladislau Boloni a ajuns la 69 de ani şi a fost aproape de a semna cu naţionala României.

OFICIAL | Ladislau Boloni şi-a găsit echipă după ce a refuzat naţionala! Cu cine a semnat antrenorul român

Totuşi, antrenorul a decis să refuze oferta de la FRF, iar în locul lui a venit Edi Iordănescu, care după ultimele rezultate a fost deja contestat de fani, iar suporterii i-au strigat demisia la meciul cu Muntenegru din Giuleşti, scor 0-3. 

Acum, la câteva luni distanţă, Boloni şi-a găsit echipă şi a fost anunţat oficial la FC Metz, unde îl va înlocui pe Frederic Antonetti. Antrenorul român va pregăti echipa care la finalul sezonului actual a retrogradat în Ligue 2. 

”FC Metz a efectuat mai multe schimbări în structura echipei. Pierre Dreossi s-a alăturat clubului în calitate de director sportiv, în timp ce Ladislau Boloni este noul antrenor al echipei”, a fost anunţul francezilor pe Twitter.

De asemenea, Ladislau Boloni fost lăudat în descrierea pe care clubul francez i-a făcut-o pe site-ul oficial al echipei. 

”O figură cunoscută în fotbalul francez, Ladislau Boloni va fi antrenorul primei echipei. Succesorul lui Federic Antonetti are o carieră bogată atât în România, dar şi pe scena din Europa. Acesta şi-a început cariera de antrenor la ASNL în 1994, apoi a preluat echipa naţională a României în 2000. A rămas puţin timp acolo pentru că în 2001 a fost numit antrenor principal la Sporting, echipă alături de care a câştigat titlul şi a dezvăluit lumii o viitoare glorie a lumii fotbalului, Cristiano Ronaldo”, au scris francezii pe site-ul oficial.

Liber de contract de mai bine de un an, după despărţirea de Panathinaikos, Ladislau Boloni s-a întors în fotbal. La începutul anului, tehncianul de 69 de ani a fost foarte aproape să preia postul de selecţioner al României, deşi negocierile cu FRF s-au derulat mai multe săptămâni.

În cele din urmă, Boloni n-a revenit pe banca tricolorilor, iar Edi Iordănescu a fost ales pentru meciurile din Liga Naţiunilor şi o calificare la Campionatul European. 

Afla mai multe despre: boloni-franţa-ligue 1 

viewscnt
Articole similare