Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lamine Ghezali a fost prezentat la Levadiakos! Durata contractului

OFICIAL | Lamine Ghezali a fost prezentat la Levadiakos! Durata contractului
Comentarii

Lamine Ghezali este gata de noua sa aventură după despărţirea de Dinamo!

Ghezali a ajuns în Grecia după despărţirea de Dinamo

Lamine Ghezali (24 de ani) nu a intrat în planurile lui Zeljko Kopic pentru următoarea parte a campionatului la Dinamo. Motiv pentru care jucătorul şi impresarul lui au dat curs ofertei din Grecia.

Ghezali nu a dus lipsă de oferte în această perioadă. Atacantul a fost dorit şi de la Deportivo la Coruna. Formaţia care a câştigat titlul în La Liga în 2000 se află acum în Liga a 3-a din Spania, luptând pentru promovare, dar a ales Grecia!

”În ultimul an şi jumătate, el a jucat în România, la unul dintre cluburile istorice ale ţării, Dinamo Bucureşti, unde a bifat 52 de apariţii şi a reuşit 13 goluri şi trei assist-uri”, au notat cei de la Levadiakos, pe site-ul oficial.

Cu noua sa echipă, fotbalistul francez se va lupta la promovare în prima ligă din Grecia. Levadiakos este pe primul loc în eşalonul secund, cu 39 de puncte, la trei distanţă de urmăritoarea AEL Larissa.

În acest sezon, Ghezali a evoluat în 21 de partide pentru cei de la Dinamo, dar nu a reuşit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

În sezonul trecut, Lamine Ghezali a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo, „câinii” reuşind să promoveze miraculos. Nu mai puţin de 13 goluri şi cinci assist-uri şi-a trecut în cont mijlocaşul francez, în cele 31 de meciuri bifate pentru „câini”.

Mesajul lui Ghezali după despărirea de Dinamo!

”Dragi fani ai lui Dinamo,

E timpul să vă spun la revedere, a fost o poveste extraordinară, cu atâtea emoţii la un club special... Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut, a fost cu adevărat incredibil ce am trăit împreună, nu vă voi uita niciodată... Vă doresc toate cele bune, vă iubesc”, a fost mesajul lui Ghezali. 

Afla mai multe despre: levadiakoslamine ghezalidinamo 

viewscnt
Articole similare