Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Laporta l-a dat afară pe Koeman! Barcelona caută un nou antrenor: "Îşi va lua la revedere de la echipă". Cine e favorit să-l înlocuiască

OFICIAL | Laporta l-a dat afară pe Koeman! Barcelona caută un nou antrenor: "Îşi va lua la revedere de la echipă". Cine e favorit să-l înlocuiască

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (58 de ani) pleacă de pe banca Barcelonei după aproximativ un an. Clubul a făcut anunţul oficial, după încă un rezultat slab.

Barcelona caută antrenor. Koeman, dat afară

Barcelona a pierdut pentru a cincea oară în acest sezon. Catalanii au fost învinşi, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Rayo Vallecano, într-un meci din etapa a XI-a a campionatului Spaniei. 

A fost picătura care a umplut paharul la clubul catalan. Preşedintele Joan Laporta a pus capăt chinului şi a decis îndepărtarea batavului de pe banca tehnică a fostei campioane din La Liga.

"FC Barcelona l-a demis pe Ronald Koeman din funcţia de antrenor principal al primei echipe. Preşedintele clubului, Joan Laporta, i-a transmis această decizie după eşecul cu Raya Vallecano. Ronald Koeman îşi va lua la revedere de la echipă joi, la Ciutat Esportiva. FC Barcelona îi mulţumeşte pentru munca depusă şi îi urează mult succes în carieră", se arată într-un comunicat oficial al catalanilor.

În La Liga, Barca e la jumătate clasamentului, pe locul nouă, cu 15 puncte, la şase puncte de liderul Real Madrid, care a câştigat El Clasico în urmă cu câteva zile, scor 2-1. 

Cu Koeman pe bancă, echipa nu a stat mai bine nici în Champions League. Fostul club al lui Messi e doar pe trei în grupa E, cu trei puncte, peste Dinamo Kiev şi sub Benfica şi Bayern Munchen. 

Sosit la club în vara anului 2020, Koeman a terminat cu Barca pe locul al treilea al ediţiei trecute a campionatului.

Tehnicianul olandez de 58 de ani ar urma să primească 12 milioane de euro compensaţii pentru demiterea sa.

Potrivit presei spaniole, favorit să-l înlocuiască pe Koeman pe banca Barcelonei este fostul jucător catalan Xavi, acum antrenor în Qatar la Al Sadd.

 

Afla mai multe despre: ronald koemabarcelona 

viewscnt
Articole similare