Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Liverpool a anunţat transferul lui Darwin Nunez de la Benfica!

OFICIAL | Liverpool a anunţat transferul lui Darwin Nunez de la Benfica!

Liverpool

Comentarii

Darwin Nunez (22 de ani) s-a înţeles cu Liverpool şi va juca sub comanda lui Jurgen Klopp, în sezonul viitor de Premier League. La Liverpool, Nunez îl va înlocui pe Sadio Mane, cel care a cerut să plece la Bayern după ce a petrecut şase ani pe Anfield Road, în care a câştigat tot ce era posibil.

UPDATE 14 iunie, 21:08 - OFICIAL! Liverpool a oficializat, marţi, transferul lui Darwin Nunez de la Benfica. Atacantul a semnat "un contract pe termen lung".

"Sunt foarte fericit şi încântat să fiu aici, la Liverpool. E un club impresionant!", a spus Darwin Nunez, conform site-ului oficial al lui Liverpool.


Liverpool a reuşit primul transfer pentru sezonul viitor. S-a înţeles cu Darwin Nunez, goleadorul Benficăi, care va semna cu "Cormoranii".

ULTIMA ORĂ | "S-a făcut!". Klopp l-a convins: semnează pe cinci ani! Liverpool, transfer tare

Liverpool îl va pierde, în vară, pe Sadio Mane, fotbalist cu şase ani petrecuţi pe Anfield Road şi toate trofeele posibile puse în joc câştigate în tricoul "Cormoranilor". Ca atare, şefii englezilor i-au găsit deja înlocuitor senegalezului, care se îndreaptă cu paşi mici şi siguri către Bayern.

Potrivit jurnalistului Pedro Sepulveda, transferul lui Darwin Nunez la Liverpool "s-a făcut", iar atacantul portughez va semna pe cinci ani şi va încasa un salariu de şase milioane de euro pe sezon. Sursa citată scrie că Nunez a anunţat deja decizia de a semna cu Liverpool familiei şi prietenilor apropiaţi.

Liverpool făcut o ofertă de 80 de milioane de euro pentru transferul lui Darwin Nunez de la Benfica, plus alte 20 sub formă de bonusuri.

Darwin Nunez este un adevărat goleador: a marcat 34 de goluri şi a livrat patru pase de gol în 41 de meciuri jucate în toate competiţiile cu Benfica.

  • 55 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Darwin Nunez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: liverpooltransferdarwin nunezjurgen klopp 

viewscnt
Articole similare