Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Liverpool şi-a prezentat transferul-surpriză, după ce i-a ratat pe Caicedo şi Lavia

OFICIAL | Liverpool şi-a prezentat transferul-surpriză, după ce i-a ratat pe Caicedo şi Lavia

Liverpool

Comentarii

Echipa engleză FC Liverpool l-a prezentat oficial vineri pe mijlocaşul japonez Wataru Endo, adus de la formaţia germană VfB Stuttgart.

Wataru Endo (30 de ani) este mijlocaş defensiv şi aşteaptă să primească permisul de muncă în Regatul Unit pentru a putea juca în echipa cormoranilor: „Sunt foarte fericit să mă alătur unui club mare cum este Liverpool. Este uimitor şi acesta a fost visul meu. Întotdeauna mi-am dorit să joc în Premier League, la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Este un vis devenit realitate pentru mine", a declarat Endo pentru site-ul oficial al clubului.

Endo va purta tricoul cu numărul 3: „Numărul trei este numărul meu! Aşa am jucat la Stuttgart, iar când jucam în Japonia purtam acelaşi număr. Iubesc acest număr!”

„Este o maşinărie pe teren, un fotbalist bun, cu o atitudine senzaţională”, a spus Jürgen Klopp, managerul formaţiei din Liverpool.

Endo a fost cumpărat cu 18 milioane de euro de la Stuttgart şi este a treia achiziţie din această vară, după Alexis Mac Allister şi Dominic Szoboszlai.

Afla mai multe despre: liverpoolwataru endotransferoficial 

viewscnt
Articole similare